Sabadell

Amb un regust agredolç

Sabadell. El Sabadell no pot acabar l'any amb 30 punts –objectiu que s'havia proposat també per al final de la primera volta– però aconsegueix millorar les sensacions a casa contra el Lugo en un matx cruel

La derrota contra el Lugo va deixar el Sabadell tocat, fora de l'objectiu dels 30 punts abans d'acabar l'any i una mica més lluny de les zones de promoció que, això sí, continua tenint a tocar. El conjunt arlequinat no va poder superar un Lugo que va tenir poques ocasions però que es va fer amb el control del resultat gràcies a un gol d'Òscar Díaz i al propi esforç defensiu. “És una llàstima marxar així de vacances de Nadal, perquè era un partit que se'ns havia posat de cara, però ells amb mitja ocasió ens han fet un gol”, assenyalava Nauzet Pérez, porter arlequinat.

Amb tot, els vallesans diumenge van aconseguir millorar, per molt, les sensacions que havia deixat a casa en els darrers partits i que van desembocar en xiulets en el darrer partit contra el Múrcia. És per això que els jugadors miren amb esperança aquest futur. “A la segona part hem estat molt millor que a la primera, perquè els jugadors ho han donat tot”, assenyalava Lluís Carreras, que veia en la poca claredat de les ocasions pròpies un dels punts negatius de l'enfrontament.

Setién, entregat

L'entrenador del Lugo, Quique Setién, es va sincerar i va dir que el seu equip havia estat manifestament inferior al seu rival. “El Sabadell ens ha passat per sobre. El futbol ens ha tornat el que ens havia pres en altres partits en què havíem fet molts més mèrits per guanyar que avui”, deia l'entrenador del Lugo, que va valorar molt positivament l'aposta futbolística del conjunt arlequinat, molt similar a la del seu equip.

L'objectiu de la setmana després de guanyar a Santander era marxar amb 30 punts
Abraham Paz
defensa del sabadell
Era un partit que se'ns havia posat de cara, però ells amb mitja ocasió ens han fet un gol
Nauzet Pérez
porter del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)