Sabadell

Secrets per a l'eterna joventut

Sabadell. Toni Lao i Òscar Ramírez són els dos únics jugadors de la plantilla que en dos cursos no s'han lesionat. Tots dos formen part d'una línia especialment castigada per les baixes

Des de la temporada passada, la defensa del Sabadell ha tingut moltíssims problemes de lesions. El conjunt arlequinat s'ha hagut de reinventar en les posicions del darrere per suplir les diverses baixes que han anat sorgint. Però hi ha dos casos que són especialment curiosos, perquè tot i formar part d'una línia molt castigada, Toni Lao i Òscar Ramírez han estat els únics que mai han causat baixa per problemes físics. “La veritat és que no sé què fem de diferent a la resta per no tenir lesions”, afirmava Òscar Ramírez, que ahir va comparèixer a la sala de premsa: “Hem tingut la sort que no ens lesionem”, afegeix el lateral tocant fusta. “I això que no sóc un jugador que no estiro especialment”, ha dit en alguna ocasió Toni Lao.

La seva eternitat ha permès als dos jugadors ser els comodins de Lluís Carreras davant les baixes que ha tingut a la rereguarda. Ramírez va començar jugant de lateral dret, darrerament ho ha fet a l'esquerra, i contra el Múrcia va jugar a l'eix de la defensa, sense comptar que la temporada passada va disputar molts minuts d'extrem. “Ja fa anys que sempre vaig canviant de posició [a Badalona, per exemple, jugava de lateral esquerre amb Ferrón a la dreta], no és res nou per a mi”, afirmava el jugador que feia una mica d'autocrítica: “Estic tenint la sort de jugar molts minuts i em trobo bé tot i que podria donar una mica més de mi.”

Pablo Ruiz, a part

El central ahir no es va entrenar amb els seus companys per tal de rebaixar la càrrega física de la seva activitat. Pablo Ruiz, que va estar diverses setmanes de baixa el curs passat, fa treball de prevenció fet que no el descarta per jugar diumenge. Per qualsevol contratemps, Carreras pot disposar de Goni, que s'entrena al mateix ritme que els seus companys.

EL PROTAGONISTA

Estic tenint la sort de jugar molts minuts i em trobo bé, tot i que podria donar una mica més de mi
Òscar Ramírez
Ja fa anys que sempre vaig canviant de posició [a Badalona jugava al lateral esquerre], per tant, no és res nou per a mi
La veritat és que no sé què fem de diferent a la resta per no tenir lesions. Simplement, crec que tenim la sort que no ens lesionem
ÒSCAR RAMÍREZ
57/62 partits disputats en partits de lliga al llarg de dues temporades.
4.783/5.580 minuts en partits de lliga al llarg de dues temporades. Es perd 1 de cada 12 partits. Cap per problemes físics.
TONI LAO
92/100 partits disputats en partits de lliga regular al llarg tres temporades.
8.149/9.000 minuts en partits de lliga regular al llarg de tres temporades. Es perd 1 de cada 12,5 partits. Cap per problemes físics.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)