Sabadell

“Ha anat tot rodat”

Lluís Carreras Entrenador del Sabadell

Lluís Carreras va quedar molt satisfet del partit d'ahir, que va refermar sobretot les bones sensacions contra els millors equips de la categoria a efectes classificatoris. “Quan juguem contra rivals d'entitat que tenen bons jugadors, ens juguen de tu a tu. I aquí no som inferiors a ningú, al contrari”, va dir el tècnic arlequinat, inflant el pit, de la seva situació a la taula. Amb tot, pel que fa al partit d'ahir, va reconèixer que el Sabadell havia acumulat més homes al darrere com a previsió del tipus de joc del Girona: “Sabíem que el Girona feia un joc de transició molt ràpid i volíem acumular homes per darrere de la pilota. Ens ha anat molt bé, sobretot perquè hem tingut la feina impagable d'Uli, Gato i Lanza.”

El tècnic arlequinat també es va mostrar molt satisfet per la imatge que va donar el seu equip, que va completar les bones sensacions de la setmana passada, també a casa, contra l'Alcorcón. “Hem estat molt bé en aquest sentit. Tant de bo poguéssim fer-ho en cada partit. Però el cas és que ha anat tot rodat, perquè hem aconseguit marcar, perquè estàvem veient que la nostra feina ens estava donant resultats, etc.”

Tot i que la victòria contra l'Alcorcón va donar a l'equip una dosi de moral que ha afectat positivament el matx d'ahir contra el Girona, Carreras vol fer que els seus mantinguin els peus a terra quant a les pretensions a final de temporada. “Hem de pensar en el dia a dia, perquè haver guanyat aquests dos partits no significa que la segona divisió és molt fàcil i que ho farem tot bé. Sabem que podem competir contra equips que estan a dalt, però també sabem que hem de ser més regulars i més consistents”, va afirmar el de Sant Pol, que considera que la lliga està “molt més igualada que l'any passat” i que l'equip s'ha de preparar per incentivar la “regularitat”, ja que només això li donarà el bitllet a la promoció d'ascens.

Sense por per Lanza

El tècnic va contestar que no quan li van preguntar si sentia por que Lanzarote marxés abans del febrer. “He parlat amb ell i m'ha dit que es vol quedar”, va voler tancar el tema el tècnic, que també va destacar àmpliament l'actuació d'Ulises Dávila i de Moha.

TIPUS DE FUTBOL

“Volíem acumular homes darrere per les ràpides transicions del Girona”

PEUS A TERRA

“Sabem que podem competir contra equips de dalt, però hem de ser més regulars i consistents”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)