Sabadell

S'estimen molt més rebre l'aristocràcia

Sabadell. El conjunt arlequinat millora les seves prestacions contra equips de la part alta de la taula classificatòria, sobretot a casa

La incontestable victòria contra el Girona va certificar el poder que té el Sabadell a casa contra equips que aspiren a la promoció d'ascens. Els arlequinats han jugat a la Nova Creu Alta contra l'Almeria, el Girona i l'Alcorcón i tots tres han sortit derrotats per diferències iguals o superiors als dos gols. A més a més, en els partits a fora de casa, a l'Elx li va costar Déu i ajuda guanyar al Martínez Valero fa dues setmanes.

Amb vista al munt de partits que tenen els arlequinats contra equips d'aquesta zona i que enceta aquest mateix divendres el Vila-real, l'optimisme regna per sobre de tot. “Els vaig dir a la xerrada prèvia que teníem un bon estat d'ànim després de la victòria contra l'Alcorcón”, va reconèixer Lluís Carreras després del partit contra el Girona de diumenge passat, en què també va dir que era més aviat una qüestió d'“interpretació” dels partits que no pas d'intensitat el fet de tenir tant d'avantatge contra equips de la zona alta.

A domicili

A fora de casa, en canvi, el Sabadell no ha aconseguit guanyar ni l'Elx, ni el Barça B, ni el Girona, ni la Ponferradina, ni Las Palmas, equips que o bé són a la zona aristocràtica de la taula o bé aspiren a entrar-hi en les pròximes jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.