Sabadell

Tornen a casa per any nou

Sabadell. La Nova Creu Alta es manté intacta el 2013 i els arlequinats han aconseguit guanyar els tres partits que hi han disputat. Tot plegat, a més, després d'un novembre i un desembre negres

Conscients que els èxits a final de temporada passen per la solidesa en camp propi, el Sabadell ha fet propòsits d'esmena en aquest 2013 per mantenir la Nova Creu Alta com un camp inexpugnable. L'equilibri de la categoria ha fet obrir els ulls als jugadors i el cos tècnic, que van quedar molt decebuts del rendiment a la Nova Creu Alta en els mesos d'octubre, novembre i desembre. Hi van perdre dos partits, en van empatar tres i en van guanyar un, i, per tant, van deixar escapar una bona manera d'afermar-se en els llocs de promoció els quals ara persegueix. “L'any que vam pujar vam fer molts punts a casa; vam quedar primers perquè també vam fer-ne fora, però el més important va la solidesa a la Creu Alta”, va afirmar Lluís Carreras recentment.

Els últims tres triomfs a casa contra l'Alcorcón (2-0), el Girona (4-1) i el Barça B (3-2) han fet reviure la flama a l'afició, que no ha despertat quant a afluència, però sí en intensitat. “Fa goig jugar amb aquest ambient i aquesta pressió sobre el rival”, va afirmar Eneko després del partit contra el Barça B, en què l'afició va tenir molta part de culpa en la baixada d'intensitat que va viure el filial blaugrana. “A la segona A, a casa, no has de deixar escapar res; els equips ens hem de fer forts i després no hem d'anar a fora a pescar, sinó a guanyar, tot i ser conscient que és més difícil.”

Assignatura pendent

L'entitat dels rivals (Elx i Vila-real) han posat el Sabadell al seu lloc fora de casa, on ha perdut en aquests dos desplaçaments, els únics del 2013. Divendres, l'Almeria serà una molt bona pedra de toc per aprovar una matèria de moment insuficient.

L'any que vam pujar vam fer molts punts a casa; el més important va ser que hi vam ser sòlids
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)