Sabadell

Toño es trenca l'encreuat

Sabadell. El lateral esquerre cedit pel Vila-real i adquirit en el mercat d'hivern diu adéu a la temporada per culpa d'una lesió que es va fer tot sol en l'entrenament de dimarts passat

La malastrugança continua assetjant el Sabadell, que, de nou, és víctima d'una baixa de llarga durada. Toño García s'ha trencat el lligament encreuat del genoll dret i no podrà tornar aquest curs. El lateral es va lesionar dimarts passat en l'entrenament a l'estadi Lluís Companys en un mal gest tot sol i, tot i que dimecres va provar de tornar a exercitar-se amb els companys, no va poder ni començar l'entrenament. Ahir es van complir els pitjors presagis per al jugador, que va debutar amb el Sabadell contra el Barça B.

Toño va ser el segon fitxatge en el mercat d'hivern i, després de dues convocatòries, va debutar amb molt d'èxit dissabte passat. El jugador estava molt content en la seva nova etapa a segona divisió A i ara ha sofert un dur revés. “Està molt afectat”, va afirmar ahir Carreras.

D'altra banda, com que l'abast de la lesió es va saber ahir, el club encara no ha decidit ni com tractarà Toño –hi ha l'opció que sigui a través del Vila-real– ni si buscarà un relleu, ja que la normativa li ofereix aquesta opció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)