Sabadell

Un forat a l'esquerra

Sabadell. Sense Òscar Ramírez i amb la lesió de Toño, Lluís Carreras haurà de provar coses noves per tapar les baixes al lateral esquerre. El club té la possibilitat d'incorporar un jugador

Si la baixa de llarga durada de Toño –trencament del lligament encreuat anterior– coneguda hores abans del partit contra l'Almeria, ja suposava un daltabaix en la planificació de la temporada, l'expulsió d'Òscar Ramírez al Juegos Mediterráneos agreuja aquesta situació per al proper partit, contra el Castella.

Lluís Carreras s'haurà de trencar el cap per sanar aquest forat de cara al matx a casa de dissabte vinent. El conjunt arlequinat ja no disposa de cap jugador defensiu que pugui jugar a la banda esquerra i haurà de fer provatures contra un rival amb molt potencial ofensiu –segon màxim golejador de la categoria– amb el risc que comporta. L'opció més assenyada sembla endarrerir la posició de Moha, que al Girona va disputar partits en aquella posició. Longás i Juvenal, doncs, serien dues de les opcions que estudia el tècnic per omplir la zona alta amb el triple pivot habitual. Raúl Goni també forma part d'una de les alternatives possibles, tot i que les seves característiques com a jugador fa que la velocitat dels homes de banda del Castella –Txerixev, Jesé i Juanfran– el situïn com una opció residual.

Fitxatge per arribar

A causa de la baixa de Toño, el Sabadell pot fer un fitxatge fora de termini. Segons fonts de l'LFP consultades per aquest diari, el Sabadell ha de fer una sol·licitud a la lliga en un període de 20 dies des del moment en què es lesiona el jugador. I quan l'LFP certifiqui que es tracta d'una lesió de llarga durada (que el període de recuperació superi els cinc mesos; sembla que no hi haurà dubtes en el cas de Toño), el club té quinze dies per fer efectiu el nou fitxatge, estigui a l'atur o no.

Tot fa pensar que el director esportiu Xavi Roca es mourà en els propers dies per sufragar aquesta baixa, sense Toño ni Espasandín, el Sabadell no té cap lateral esquerre pur en la plantilla, tot i que el club no ha fet públiques les seves intencions en aquest sentit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)