Sabadell

Samuel, la solució

2a divisió A. El Sabadell tapa el forat al lateral esquerre amb el fitxatge d'aquest jugador que arriba havent rescindit amb el Sevilla B

Tot i que feia dies que el fitxatge estava encarrilat, el Sabadell va fer oficial ahir diumenge al migdia l'adquisició de Samuel de los Reyes, lateral esquerre format en les categories inferiors del Sevilla. Aquest jugador, titular indiscutible amb el filial sevillista, arriba després de rescindir el seu contracte i signa fins a final de temporada per tapar el forat que tenia el conjunt arlequinat al lateral esquerre arran de les lesions de llarga durada Víctor Espasandín i Toño García.

La trajectòria de Samuel, de 20 anys, es limita al Sevilla, amb què ha posat punt final a la seva relació contractual que finalitzava, de tota manera, el 30 de juny. Tot i ser un dels millors jugadors del Sevilla Atlètic, el jugador no tenia gaire futur al Nervión, ja que l'entitat no el veia per al primer equip i pel filial apostarà per al proper curs per una nova fornada procedent del juvenil A. Es tracta d'un jugador, doncs, l'experiència del qual es limita gairebé només a la segona divisió B. Amb tot, la direcció esportiva arlequinada ha buscat un lateral que compleixi amb el perfil de l'equip: projecció ofensiva i que destaca sobretot per la seva qualitat amb la pilota als peus. Els dubtes que ofereix són defensivament on caldrà veure l'adaptació a una categoria més exigent.

Podria debutar ja

El jugador s'entrenarà a partir de dimarts a les ordres del tècnic Lluís Carreras i podria debutar immediatament en el partit de diumenge vinent contra el Xerez. La sanció per acumulació de grogues de Toni Lao provoca que el tècnic de Sant Pol hagi de canviar completament les peces o apostar directament per la nova adquisició. “Volem un tipus de jugador que estigui rodat perquè ens doni un rendiment immediat”, assenyalava el director esportiu del Sabadell Xavi Roca recentment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)