Sabadell

740 minuts en el desert més dur

Sabadell. Aníbal va tornar a marcar un doblet després de 14 partits de sequera i de discontinuïtat en l'onze

Ja ha igualat la xifra golejadora de la temporada passada (8 gols), però Aníbal Zurdo no ho està passant gaire bé aquesta temporada. El jugador de 31 anys va fer el salt, per primera vegada en la seva carrera, a un dels equips aspirants a la segona divisió, però no ha acabat de trobar-hi continuïtat. Dissabte va fer un doblet per donar la victòria al Sabadell contra el Madrid Castella després de 740 minuts sense anotar cap gol. En total, ha estat una volta sencera en què, a més, ha viscut la suplència com mai abans. “Sóc un jugador que, en els tres últims anys, acostumava a jugar tots els partits”, explica Aníbal, que hi afegeix: “Vaig tenir una baixada física molt gran, però de mica en mica m'he anat recuperant. També és cert que, quan he sortit de suplent, m'ha costat molt.”

El davanter nascut a Mèxic, que rep la constant atenció de periodistes de mitjans d'aquell país, va començar molt bé el curs. Carreras no confiava gens ni mica en Baha com a alternativa i encara no havia descobert que Uli Dávila podia jugar de punta. Tot anava com una seda, ja que Aníbal va marcar un trio de gols en la primera victòria a casa (3-0 contra l'Almeria), un doblet en la primera a fora de casa (2-3 precisament contra el Castella) i una altra diana tres jornades després contra la Ponferradina.

Daltabaix

Aquí es va acabar l'aportació golejadora del davanter, perquè va ser titular en els tres partits posteriors, en què els arlequinats van passar per un sot de joc, i va perdre la continuïtat com a davanter titular de l'equip en favor d'Ulises. “Uli ens dóna molt de sacrifici, i persistència i ajuda en la construcció quan baixa a rebre. Aníbal, en canvi, descarrega bé de cara i és capaç de rematar les centrades d'Eneko i Lanzarote”, comparava Lluís Carreras, que assimilava les característiques d'Aníbal amb les d'un vell conegut per l'afició arlequinada: “És un jugador d'àrea tipus Hiroshi. Alt i ajuda també per marcar el primer pal en l'estratègia defensiva.”

Tretze partits després i gràcies a l'operació al dit polze d'Ulises (4 gols), ha recuperat la titularitat i l'olfacte de cara a porteria. “L'entrenador ara m'ha donat l'oportunitat. Estic molt content perquè l'he aprofitat, però he de continuar treballant”, manifestava. Aníbal considera que ni els gols ni la feina que ha fet fins ara són suficients, li caldrà ser millor amb la pilota als peus, tot i que els gols ho curen tot.

ANÍBAL HA IGUALAT ELS REGISTRES GOLEJADORS DE LA TEMPORADA PASSADA (8). AMB EL GUADALAJARA, PERÒ, VA MARCAR EN VUIT PARTITS DIFERENTS (ALCORCÓN, SABADELL, CARTAGENA, CÒRDOVA, BARÇA B, HÈRCULES, OSCA I XEREZ); AMB EL SABADELL, EN CANVI, EN QUATRE (ALMERIA, MADRID B, PONFERRADINA I MADRID B).

Temporada 2011/12
Guadalajara-Alcorcón (1)
1-2
Sabadell-Guadalajara (1)
2-2
Cartagena-Guadalajara (1)
0-2
Guadalajara-Còrdova (1)
3-1 Barça B-Guadalajara (1)
1-2 Guadalajara-Hèrcules (1)
1-2 Guadalajara-Osca (1)
2-1 Xerez-Guadalajara (1)
0-2
Temporada 2012/13
Sabadell-Almeria (3)
3-0
Madrid B - Sabadell (2)
3-2
Ponferradina-Sabadell (1)
3-1
Sabadell-Madrid B (2)
3-1
Aníbal descarrega bé de cara i remata les centrades. És un home d'àrea tipus Hiroshi
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Vaig tenir una baixada física, però m'he recuperat. De suplent, també m'ha costat força
Aníbal Zurdo
davanter del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)