Sabadell

Sabadell

Damnificat pel sistema

El triomf del triple pivot actual ha encadenat Fernando Llorente a la inactivitat

Diu que se sentiria igual de còmode de pivot com d'interior, però no ha tingut oportunitats

Davant la lesió de Juanjo Ciércoles (en tindrà encara per una o dues setmanes més) i la marxa d'Hèctor Simon a Fernando Llorente (Segòvia, setembre del 1990) se li obre una petita esperança per tornar a jugar. El migcampista fitxat pel Vila-real la temporada passada està sent un dels jugadors que està jugant menys aquest curs, tot i començar de titular. Els tres primers partits va sortir des del principi, i des que Carreras va canviar la intenció del dibuix, no ha tornat a aparèixer. Llorente, per al tècnic, era ideal en un sistema més pròxim al doble pivot amb Ulises enganxat amb el davanter centre que no pas a l'actual amb un pivot per davant de la defensa i dos interiors tot terreny. “Sempre hem jugat amb el 4-3-3. Ara bé, crec que m'he adaptat bastant bé jugant amb el triple pivot actual, tinc les idees bastant clares, però ha de decidir-ho l'entrenador”, afirma un Llorente que reivindica la seva polivalència: “No t'ho puc dir gaire alt perquè amb aquest sistema no he tingut massa protagonisme, però tant d'interior arribant com de pivot contenint en sóc capaç.”

Al Vila-real B el curs passat, Llorente jugava amb un doble pivot, habitualment al costat d'un jugador de perfil més contenciós: “La meva feina no era ni d'atac ni de defensa, era més aviat global, tant en la primera part de la temporada amb Marcos Gullón com en la segona, quan va marxar”, analitza.

Un curs difícil sense minuts

El migcampista reconeix, doncs, que està sent una temporada força dura: “No estàs content quan no tens minuts. Però has de continuar entrenant al màxim sense baixar els braços”, diu. Dissabte passat va tornar a jugar després de 12 partits fora del terreny de joc. Va ser un quart d'hora en què només sortir el Sabadell va encaixar l'únic gol del partit venint de la seva zona. Un altre moment difícil en un curs marcat per la inactivitat i el convenciment per un sistema que, de moment, al Sabadell li dóna resultats.

Cessió
Dels que hi són des de l'estiu, Llorente és el segon jugador que menys minuts ha jugat, superant només Baha. Per aquest motiu, ni el Sabadell ni el seu representant van veure de mal ull una cessió a un club de la segona A, però, tot i l'interès d'algun club, finalment la cessió no va reeixir.
256
Minuts.
Repartits en cinc partits.
3
Partits.
Els va jugar com a titular, els tres primers.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)