Sabadell

La primera aventura de Samuel de los Reyes

Sabadell. El lateral esquerre deixa enrere una etapa de tretze anys al Sevilla, on deixa els amics i la família, però agafa, per primera vegada, el tren del professionalisme a la Nova Creu Alta

Samuel de los Reyes (Sevilla, 1992) marxa de casa. Ahir va ser presentat com a nou futbolista arlequinat, cinc dies després d'oficialitzar-se el seu fitxatge pel Sabadell tot i haver fet ja tres entrenaments amb l'equip. Havent-se ja posat la samarreta arlequinada, el futbolista deixa enrere una etapa de tretze anys en l'equip de la seva vida, el Sevilla, des de benjamí.

Tot i les llàgrimes que va deixar caure dissabte passat en un aperitiu on va convidar tots els futbolistes del Sevilla Atlético, Samuel enceta una nova etapa en la seva vida. “És dur perquè deixes tota la família i tots els amics; tretze anys són molts anys, però se't fa molt més fàcil quan afrontes un repte d'aquest tipus, sobretot pel fet de jugar a segona A”, reconeixia ahir el nou fitxatge del Sabadell. “He deixat el club de la meva vida però he tingut la sort que el Sabadell m'ha brindat aquesta oportunitat”, va dir.

Suport per a Toño

Samuel ja ha experimentat les primeres proves del que dóna de si la categoria en els entrenaments, on experimenta les diferències amb la segona B. “Hi ha molta qualitat, quan algú falla és estrany. Les passades són més tenses, tot es fa amb molta més qualitat.”

Samuel ha arribat per cobrir la baixa del lesionat de llarga durada Toño García. “Tots desitgem que es recuperi al més aviat possible. És una llàstima”, es lamentava.

És un jugador que ha vingut ara però que el podríem haver anat a buscar en qualsevol moment
Xavi Roca
dir, esportiu del sabadell
He deixat el club de la meva vida però perquè el Sabadell m'ha brindat aquesta oportunitat
Samuel de los Reyes
nou fitxatge del sabadell
És dur. Deixes tota la família i tots els amics; tretze anys són molts anys però se't fa molt més fàcil quan afrontes un repte com aquest

Estan esperant que la lliga els doni el vistiplau

El debut de Samuel està en quarantena després que el comitè de la lliga de futbol professional no hagi acceptat encara la baixa de Toño. El comitè mèdic no valorarà si és una lesió de llarga durada –condició indispensable perquè un jugador sense estar a l'atur pugui signar pel Sabadell– fins que Toño no sigui operat. El jugador cedit pel Vila-real serà operat avui a primera hora pel doctor Cugat i aleshores el Sabadell espera que el comitè mèdic es reuneixi i així es pugui tramitar la fitxa de Samuel de los Reyes per poder anar convocat a Xerez. La situació, doncs, depèn de la trobada d'aquest comitè, que s'hauria de reunir avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)