Sabadell

Comença la partida de pòquer

Sabadell. Lluís Carreras i el club encara no han iniciat les converses de la renovació del tècnic, quan el curs passat, en aquesta època, ja n'havien parlat. Les dues parts esperen moviments

No hauria de passar gaire més temps perquè representants de la direcció esportiva del Sabadell i l'agent de Lluís Carreras, Tente Sánchez, s'asseguin per parlar de la renovació. A aquestes alçades de temporada, enfilant ja la part decisiva del campionat, cap de les dues parts s'ha mogut per temptejar la continuïtat del tècnic, que, com sempre, el persegueixen els cants de sirena de la primera divisió. “No, encara no hem parlat”, va tallar en sec el tècnic en la darrera roda de premsa.

A finals de febrer i principis de març del 2012, el Sabadell ja havia contactat amb el tècnic per començar unes converses que van acabar amb la continuïtat de l'entrenador per un any més. Carreras aviat va donar la paraula al president Soteras, tot i les dificultats econòmiques sorgides durant el mes de març. Amb tot, a principis d'abril l'acord ja estava segellat. “Des de fa anys, tot i que algú ha volgut –no sé qui– fer veure que les coses s'han anat retardant, sempre he donat la paraula al president i sempre l'he complert. Per tant, han estat decisions d'un o dos dies”, assenyalava el tècnic.

Espera l'oferta

Tot i que mai ha estat taxatiu, Carreras sempre ha manifestat la seva voluntat de continuar a la banqueta de la Nova Creu Alta. “El Sabadell i jo caminem i progressem en la mateixa direcció”, ha manifestat el tècnic en alguna entrevista, recentment, malgrat reiterar que la seva continuïtat no està a les seves mans.

Com és habitual, doncs, posa la pilota a la teulada del conjunt arlequinat, que en aquests moments no s'atreveix a pronunciar-se. “No vull torbar el dia a dia de l'equip radiant i telegrafiant les renovacions de tècnics i jugadors”, va afirmar Xavi Roca en una de les seves últimes rodes de premsa.

El que té clar el club és que vol la màxima celeritat a l'hora de concretar aquesta continuïtat perquè d'ella depèn la planificació de la temporada vinent. De fet, ara mateix la direcció esportiva està planificant el curs que ve amb les renovacions pertinents i omplint la cartera de noms de nous fitxatges, i convindria tenir el vistiplau del tècnic, sigui Carreras o no.

De moment, ningú s'ha atrevit a fer cap pas endavant. Tots dos estan esperant que el rival es mogui, però no poden esperar gaire i que la primavera els caigui a sobre. Que no sigui massa tard.

2011/2012

El curs passat, en aquesta època, el club estava en procés d'oferir la renovació
No vull destorbar el dia a dia de l'equip radiant i telegrafiant les renovacions de tècnics i jugadors
Xavi Roca
director esportiu del sabadell

EXPECTANT

Fonts de l'entorn del tècnic afirmen que ara mateix està esperant l'oferta

EL CURS QUE VE

Per la planificació del curs vinent, les converses no s'haurien de demorar
No hem parlat. Per la meva experiència, la renovació sempre és cosa de decisions d'un o dos dies
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)