Sabadell

Una prioritat ben establerta

2a divisió A. El tècnic del Sabadell, Lluís Carreras, remarca el valor de les victòries lluny de la Nova Creu Alta, independentment del joc que faci l'equip, i creu que si el seu bloc manté la bona línia pot ser ambiciós en l'últim tram

El Sabadell es desplaça aquest cap de setmana a Guadalajara, on demà disputarà el segon partit a domicili consecutiu. Els de Lluís Carreras arriben a la cita esperonats per la victòria en l'últim sospir aconseguida a Xerez, que pot marcar el camí a seguir lluny de la Nova Creu Alta. I és que a Chapín els arlequinats van basar el triomf en una defensa sòlida i un joc més directe, tot i que va ser el factor sort –un gol en pròpia porta de Galán– el que va desequilibrar. Amb tot, el tècnic té molt clar que la prioritat ha de ser sumar els tres punts, independentment del mètode utilitzat. “No podem escollir com guanyem i hem de fer-ho com puguem, perquè en el futbol d'avui dia costa molt”, diu Carreras, que detalla que la solidesa és fonamental: “L'important és continuar amb la mentalitat de mantenir la porteria a zero, perquè d'ocasions en tindrem segur.”

El plus de ser a dalt

Els tres punts sumats diumenge passat fan que el Sabadell ocupi una de les places de promoció d'ascens. Un fet que, tal com explica el seu entrenador, fa que els seus juguin encara amb més ganes: “Motiva més els futbolistes i també tot l'entorn, tot i que nosaltres continuarem esperonant-los.” Això sí, ser a dalt també té inconvenients: “Els rivals juguen més motivats si ets al capdavant de la taula.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)