Sabadell

Moltes raons per creure-hi

Sabadell. L'encert en els fitxatges d'hivern, la solidesa defensiva i la recuperació del joc fan ser optimistes els arlequinats amb les aspiracions a final de temporada

El Sabadell va encadenar diumenge a Guadalajara quatre de sis punts a fora de casa en partits consecutius. Una xifra que amb el ple de victòries que arrossega l'equip a casa des de principi d'any ha omplert d'eufòria la capital del Vallès. Els arlequinats fa dues setmanes que estan en zona de promoció d'ascens (ara és setè, però té al davant el Barça B que no la jugaria) i les sensacions no poden ser millors. “El fet d'anar sumant ara indica que tot sortirà millor”, diu el porter Nauzet.

La prospecció que fa el canari no és a la babalà. Les prestacions actuals del conjunt arlequinat fan que es consideri l'equip un seriós candidat a la promoció d'ascens.

Solidesa defensiva

En els tres últims partits, el Sabadell només ha rebut dos gols. Ho ha fet, a més, sense l'aportació d'uns dels baluards en aquest aspecte: Juanjo. El migcampista ha estat lesionat en els dos últims xocs i l'equip no se n'ha ressentit. A més, la tornada de Tortolero als terrenys de joc prevista per a aquest mes farà un salt més de qualitat al darrere.

Fitxatges encertats

Tantes baixes per lesions i marxes van fer que el Sabadell es mogués molt en el mercat d'hivern. “Estic molt satisfet dels fitxatges tenint en compte, sobretot, les nostres possibilitats”, afirmava el director esportiu, Xavi Roca. Tot i la malastrugança de Toño, la direcció esportiva l'ha encertada. Goni no s'ha perdut ni un minut des que va arribar, Longás es va reivindicar com un interior d'última passada, diferent al que ara té el tècnic amb una gran actuació diumenge, i Samu ha complert en la seva estrena en la categoria en dos partits a domicili.

Recuperació del joc

“Els rivals ens comencen a conèixer i hem de buscar altres maneres d'atacar”, reconeixia Lluís Carreras, que defensava la recerca d'alternatives per mantenir el joc de toc. L'equip, que ara afronta una pujada d'intensitat en els entrenaments per arribar bé a final de curs, va demostrar diumenge a Guadalajara que manté intacta la seva voluntat de tocar la pilota. Els arlequinats, de nou, tornen a anar de menys a més i quan estiguin en un bon nivell físic tot indica que tornarà el bon futbol. Una situació ideal per a ells, sobretot si els resultats no els abandonen.

En els dos últims partits lluny de la Nova Creu Alta, els arlequinats han sumat 4 punts de 6

Xocs directes durant aquest mes

En els tres propers mesos es posaran de manifest totes les raons al terreny de joc. El calendari, doncs, serà clau i, a priori, sembla prou assequible per aconseguir l'objectiu de la promoció d'ascens. I és que fins a les dues últimes jornades, el Sabadell no juga contra rivals que estan per sobre seu. Ara bé, durant aquest mes tindrà duels directes. La Ponferradina (desè), Las Palmas (vuitè) i el Còrdova (novè) són tres dels quatre propers rivals i enfrontaments de màxima tensió. Sortosament, els dos primers rivals visiten la Nova Creu Alta, feu inexpugnable el 2013. Els mesos d'abril i maig estan marcats bàsicament pels partits contra rivals de la part intranscendent i baixa de la taula just abans d'enfrontar-se en els dos últims amb l'Elx –segurament s'haurà proclamat campió– i l'Alcorcón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)