Sabadell

Tortolero, alta una volta després

Sabadell. Lluís Carreras recupera el central espluguí, que va ser operat de la columna vertebral el 3 de gener i no jugava des del 7 d'octubre, en què els arlequinats van visitar la Ponferradina

El 7 d'octubre de l'any passat, en la visita del Sabadell al feu de la Ponferradina, el central Dani Tortolero va ser titular i va jugar el partit sencer. Des de llavors, això sí, el futbolista nascut a Esplugues de Llobregat fa 31 anys no ha disputat cap minut més, tot i que la situació pot canviar ben aviat. I és que el defensa arlequinat, que ha estat apartat dels terrenys de joc a causa d'una lesió a la columna vertebral que el va fer passar per la sala d'operacions el dia 3 de gener, va rebre ahir l'alta mèdica. L'hèrnia discal està superada i, després d'algunes sessions amb el grup, Lluís Carreras ja en podrà disposar si ho considera necessari. Tortolero, doncs, podria tornar aquest dissabte, en la visita de la Ponferradina al Vallès.

D'aquest duel, precisament, va parlar ahir el seu company Antonio Longás, que explica que el bloc està il·lusionat després d'haver sumat quatre punts en els últims dos partits: “Estem en un lloc privilegiat i tothom vol aspirar a una cosa tan bonica com jugar la promoció d'ascens, tot i que no ens hem de tornar bojos.” “Hem de pensar en la visita de la Ponferradina i continuar fent-nos forts a casa”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.