Sabadell

Amb l'esperança i el pes de tota una història

Sabadell. Els arlequinats es juguen en un duel directe part de les seves aspiracions al maig en un dia especial en què es compleixen mil partits a la Nova Creu Alta

Ja s'albira la primavera i amb el bon temps també arriba, gairebé sense avisar, el tram decisiu de la temporada. Queden dotze partits en la segona divisió, i la lliga encara pot donar moltes voltes, però per al Sabadell les dues pròximes jornades seran crucials –no pas definitives– per saber si pot acabar lluitant per la promoció d'ascens el mes de maig. El conjunt arlequinat se les haurà en les dues properes cites amb dos rivals directes, Las Palmas i el Còrdova, i si en treu alguna cosa positiva tornarà a entrar en la lluita pels llocs aristocràtics. Sumar menys de dos punts entre els dos partits obligaria els de Carreras a remar molt a contracorrent en la part decisiva del curs, just quan justegen més les forces.

La primera d'aquestes dues cites serà avui, contra Las Palmas, que és precisament el que marca la línia de la promoció d'ascens, amb cinc unitats més que els arlequinats. “Dels últims cinc partits a casa, només n'hem perdut un. En la resta, el nivell i la intensitat han estat molt bons. Tot plegat farà que sigui un partit molt intens i haurem de sortir endollats i fer-ho tot molt bé”, deia un esperançat Lluís Carreras, que no creu encara que estigui en un moment decisiu del curs: “En les últimes cinc jornades sabrem si som carn o peix.”

Una festa

Més enllà de tot el que es juga el conjunt arlequinat avui, la història tindrà un component importantíssim. La Nova Creu Alta compleix mil partits oficials amb el Centre d'Esports, i el club ha volgut decorar-ho tot perquè sigui una data molt especial i assenyalada. Un concert a càrrec del grup sabadellenc Keympa i diverses activitats lúdiques que començaran a les 16 h posaran color a una jornada que tindrà el colofó amb el partit (19 h). “Serà un partit molt especial i això ens pot ajudar a nosaltres [cos tècnic i jugadors]. Si ve més gent, si hi ha un ambient d'eufòria per ajudar l'equip, què més vol el jugador?”, deia un despreocupat Carreras, que assumia també certa responsabilitat: “Ens hem de fer càrrec que participem en una data històrica, que vindrà molta gent. Per tant, donem-ho tot per intentar guanyar.”

L'equip, doncs, buscarà la reacció cobejat pel seu públic després de dos resultats molt negatius. El tècnic de Sant Pol no ha donat cap pista aquesta setmana sobre si hi haurà gaires canvis en l'onze respecte a Alacant. “Tenim clar l'onze i, com sempre, intentarem fer el millor equip possible. El que posarem no l'hem fet basant-nos en el partit de la setmana passada, simplement analitzem el rival i com estem nosaltres”, deia el tècnic defensant-se de les crítiques: “Quan perdem i canviem els jugadors ens diuen que no els hauríem d'haver canviat, i quan no juga un, ens pregunten per què no juga l'altre. Exceptuant dos o tres jugadors, el nivell de l'equip és molt similar.”

Si ve més gent, si hi ha un ambient d'eufòria per ajudar l'equip, què més vol el jugador?
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL
El partit número mil és el que té més importància de tots només perquè la resta ja s'han jugat
David de Navas
capità del sabadell
Aportaré el meu gra de sorra per continuar alimentant la il·lusió. Hem de viure del present
Sergio Lobera
tècnic de las palmas

Lobera s'endú vint jugadors

L'expedició de Las Palmas va arribar ahir a la tarda a Barcelona amb dues hores de retard. Sergio Lobera, el tècnic dels grocs, es va endur vint futbolistes, però avui mateix en deixarà dos fora de la convocatòria. Com a novetats, l'exentrenador del Terrassa s'ha emportat el central del filial, Carlos, i el lateral Aythami, que torna d'una lesió després de quatre mesos. Pignol, David García, Juanpe i Corrales són baixes en la rereguarda illenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)