Sabadell

Un bloc mentalitzat per canviar la dinàmica

Sabadell. Tot i encadenar cinc duels sense vèncer, Lluís Carreras creu que els seus homes tenen un estat d'ànim òptim per rebre l'Sporting

El Sabadell ha passat de viure el seu millor moment a la ratxa més negativa en qüestió de cinc partits. L'empat a Guadalajara i les quatre derrotes consecutives –amb un balanç de 13 gols encaixats– han allunyat els arlequinats de les posicions de privilegi i ara la prioritat dels de Lluís Carreras és alçar-se amb una victòria demà contra l'Sporting (20 h). Tot i el moment delicat, el tècnic de Sant Pol mostra la seva visió més optimista i creu que l'equip està fort i preparat mentalment: “L'estat d'ànim després de l'últim partit era molt dolent, però avui [per ahir] és molt i molt bo, així que abans del partit segur que serà òptim.” Carreras va parlar també de la resposta de l'afició i va voler remarcar que “la gent sempre vol guanyar, però està amb l'equip”.

Gols fruit del caràcter

Una de les lloses que han impedit al Sabadell remuntar han estat els problemes en defensa. Val a dir, però, que Carreras ho veu com un dany col·lateral de l'actitud de l'equip: “Quan perdem per 1-0 o 2-0 sempre mirem de remuntar i, molts cops, per això en rebem més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)