Sabadell

Sang, suor però final feliç

Sabadell. El conjunt arlequinat torna a guanyar cinc jornades després i ho fa en un partit vibrant amb un intercanvi de cops que se li complica per una expulsió innecessària (60')

SPORTING3


SABADELL4


A la Nova Creu Alta no hi ha res fàcil. Les victòries locals plàcides han quedat enrere i ara tot s'aconsegueix suant i suant. Ahir el que començava com una victòria plàcida va acabar en pulsacions accelerades. Amb 4 derrotes seguides no hi va haver prou desgast perquè els arlequinats acusessin mentalment que l'Sporting s'enganxés com una paparra. Ni la innecessària expulsió d'Aníbal va fer defallir els de Carreras, que van haver de defensar exclusivament en tota la 2a meitat.

Pocs espectadors van cantar el primer gol perquè no havien passat ni trenta segons que el Sabadell ja s'havia avançat. Aníbal va despenjar el servei inicial, va començar una jugada on també va participar Moha, fent una assistència al davanter. Els arlequinats van viure molt bons instants just després del gol i ho va rematar amb el 2-0 Abraham Paz en un córner (8'). A poc a poc, els de Sandoval van anar agafant el domini del joc i van fer gala de tot el seu potencial. Desfilaven amb apropaments visitants fins que Sangoy va retallar distàncies amb un golàs de falta (30'). Els arlequinats van trigar molt poc a reaccionar ja que Collantes va convertir un lliure indirecte (36'). Lanza hauria pogut tancar el partit al contraatac (39') en un un contra un amb Juan Pablo, però va fallar un minut abans que David Rodríguez culminés una bona jugada de Sangoy per tornar a retallar distàncies (44').

No va ser cap drama, almenys en primera instància, perquè aviat Lanzarote va tornar a fer els dos de diferència d'un penal provocat per Aníbal.

Expulsió

Però va ser el mateix Aníbal qui va posar les coses difícils als seus per una expulsió per agressió, que va activar el sentiment de la Nova Creu Alta. A sobre, immediatament l'Sporting va retallar distàncies per mitjà de Bilic i es va passar l'última mitja hora jugant en el camp del Sabadell. Trejo, Carmona i Mendy van tenir les millors oportunitats tot i que Lanzarote va tancar el matx amb un xut al pal.

SABADELL: Nauzet; Òscar Ramírez, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Samu; Juanjo, Antonio Hidalgo (Tortolero, 67'), Moha (Juvenal, 76'); Lanzarote, Aníbal i Collantes (Uli Dávila, 86'). SPORTING: Juan Pablo; Luis Hernández, Bernardo, Borja (Bilic, 50'), Lora; Bustos, Nacho Cases; Santi Jara (Mendy, 76'), Trejo, Sangoy; i David Rodríguez (Carmona, 70'). GOLS: 1-0 (22'') Aníbal. 2-0 (8') Abraham Paz. 2-1 (30') Sangoy. 3-1 (36') Collantes. 3-2 (45') David Rodríguez. 4-2 (49') Lanzarote de penal. 4-3 (60') Bilic. ÀRBITRE: Sánchez Martínez. T.G.: Als locals Pablo Ruiz, Abraham Paz, Juanjo i Òscar Ramírez; als visitants Lora, Borja i Bilic. T.V.: Al local Aníbal (58') per vermella directa. PÚBLIC: 3.758 espectadors a la Nova Creu Alta.
Hem hagut de patir molt en l'última mitja hora, però hem fet una bona tasca defensiva
Pablo Ruiz
Central del sabadell
Ens ha condemnat la falta de concentració. Ha estat molt difícil sobreposar-se
José Ramón Sandoval
TÈCNIC DE L'SPORTING
L'equip necessitava aquesta victòria. Les derrotes anteriors no han fet justícia
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL
He confiat en mi amb el gol de falta i ha entrat. El més important és que l'equip hagi sumat
Juan Collantes
EXTREM DEL SABADELL

Tercera expulsió seguida a casa

Aníbal va completar una estadística molt negativa per al conjunt arlequinat. Els homes de Lluís Carreras han acabat jugant amb deu en els últims tres partits a casa. Contra la Ponferradina l'expulsat va ser Nauzet, per una entrada a destemps sent l'últim jugador, fet que va provocar que Samu, lateral, es col·loqués entre els pals. Davant Las Palmas, Tortolero (ahir suplent) va caure en el parany de Vitolo i en la primera part va abandonar el terreny de joc i ahir Aníbal, en una jugada que va encendre el públic, va marxar al vestidor abans d'hora. Lluís Carreras també va confirmar més tard que recorreria la sanció. “Cada àrbitre té el seu criteri però em sembla exagerada”, va dir José Ramón Sandoval, tècnic de l'Sporting, al final del matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)