Sabadell

Tots junts, molt més fàcil

Sabadell. 17 gols encaixats en els últims cinc partits és el bagatge del conjunt arlequinat que tot i la victòria continua preocupat per la facilitat i per la manera en què rep els gols

17 gols en els últims cinc partits és la meitat dels gols que ha rebut el Sabadell en la resta de la temporada (35). En altres paraules, els arlequinats han rebut un terç dels gols que porten encaixats en el total del curs en els darrers cinc enfrontaments. Evidentment, la xifra impressiona bàsicament perquè ha estat la causa principal de les derrotes que van debilitar les possibilitats per accedir a la promoció d'ascens a final de curs. Però ni tan sols la victòria de la setmana passada contra l'Sporting va variar aquesta tendència. Els de Carreras van rebre tres gols, just la mitjana de les últimes jornades. “La part negativa és que vam tornar a encaixar altra vegada tres gols. Estàvem treballant molt per no encaixar però per sort els golejadors van marcar. Vam patir per l'expulsió però quan pateixes sembla que ho assaboreixes més”, afirmava Juanjo Ciércoles.

Als arlequinats, a sobre, els hi van expulsar un jugador per tercera jornada consecutiva deixant sense efecte, altra vegada els matisos defensius que va introduir Carreras com ara l'absència de circulació pel mig per evitar pèrdues que comprometessin l'equip defensivament: “Al darrere vam canviar més quan vam anar Còrdova, l'altre dia sí que vam sortir més com quan sortim sempre que juguem a la Nova Creu Alta”, afirmava el migcampista, líder defensiu de l'equip.

Equilibri

Tantes golejades rebudes han provocat que el Sabadell perdés un dels aspectes dels quals més orgullós estava Carreras. L'equilibri entre els gols marcats i els gols rebuts sempre havia estat positiu, voltant el +7 però ara és de -5, sent el quart equip més golejat de la categoria superat pels filials i el Xerez, cuer.

La part negativa és que vam tornar a encaixar altra vegada tres gols. Estàvem treballant molt per no encaixar-ne tants
-5
D'equilibri
entre els gols encaixats (52) i els gols marcats (47).
Són petits detalls. Si estem concentrats i seriosos, els rivals tenen poques oportunitats
Juanjo Ciércoles
migcampista del sabadell

Juanjo obre les portes a negociar la renovació

El migcampista ahir va comparèixer davant dels mitjans i va afirmar que ningú s'havia adreçat a ell per renovar el seu contracte que acaba aquest 30 de juny. “Jo estic molt còmode en aquest club des que vaig arribar de l'Espanyol, al costat de casa”, va dir el de l'Hospitalet: “Si el club vol ens asseurem per parlar i si no vol, no ho farem.” Juanjo és un dels jugadors més destacats del Sabadell i el club no trigarà en iniciar les negociacions per la seva continuïtat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)