Sabadell

La personalitat és l'arma

2a divisió A. El Sabadell, amb encara més contratemps a la rereguarda, visita l'Osca amb l'objectiu de recuperar la solidesa defensiva i l'estil de joc per encadenar la segona victòria

Quan els factors no acompanyen, ho han de fer el caràcter i la personalitat. Aquesta és la consigna amb què el Sabadell es desplaça al camp de l'Osca, on espera encadenar dues victòries que reafirmin la reacció de l'equip. A El Alcoraz, això sí, espera un rival amb moltes urgències i que també té una fita ben delimitada: intentar guanyar tots els partits que queden davant l'afició per assegurar-se la permanència. Fugir de la penúltima posició, en tot cas, és un argument de pes suficient per estar alerta.

Ara per ara, el principal punt feble del Sabadell és el seu bagatge defensiu. Els rivals treuen molt petroli dels desajustaments arlequinats al darrere. Hi ha una dada demolidora que ho demostra: ha rebut setze gols en cinc partits. I per si això no fos suficient, les lesions i els problemes físic agreugen la situació, ja que ara Carreras tampoc podrà disposar de Dani Tortolero. Tot i els contratemps, això sí, el mister té molt clar quin és l'objectiu primari: “No encaixar gols.” Aquesta és la base per recuperar les sensacions i els bons resultats. El de Sant Pol de Mar també va voler remarcar la necessitat que l'equip exhibeixi el seu estil de joc habitual, amb el toc com a argument principal. Caldrà veure, això sí, si les baixes –Juanjo, amb molèsties, també va caure de la llista– i el rival li ho permeten.

Alerta a l'arrencada

Les necessitats de l'Osca i el fet que es vulgui redimir del dolorosíssim correctiu rebut al camp del Madrid Castella (5-1) fan preveure un rival que pressioni de valent en els primers minuts. Una de les claus per tornar al Vallès amb els tres punts al sarró serà, segons afirma Lluís Carreras, aguantar l'embranzida inicial dels blaugrana: “Si aconseguim que vagi passant el temps sense que ens marquin, crec que tindrem una gran avantatge i després els podrem fer mal.”

Tenim el repte de millorar els petits detalls que ens falten per tenir solidesa defensiva. Hem de mirar de deixar la porteria a zero
Si aconseguim que vagi passant el temps sense que ens marquin, després els podrem fer mal
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
No tenim marge d'error, però els rivals també fallen i hem d'aprofitar les oportunitats
Jorge d'Alessandro
entrenador del nàstic

Dani Tortolero serà baixa unes tres setmanes

Una de les raons que expliquen els mals números del Sabadell al darrere han estat els constants contratemps en forma de lesions. Avui, a El Alcoraz, Lluís Carreras en tindrà una de nova que s'allargarà gairebé un mes: la de Dani Tortolero. I és que el central té un trencament a una zona pròxima al bíceps femoral de la cama esquerra i estarà aproximadament tres setmanes recuperant-se. La seva baixa, doncs, s'afegeix a la de Pablo Ruiz i Aníbal, que han de complir un partit de sanció. Tampoc no va entrar a la llista Juanjo, amb una lesió miofascial lleu de l'adductor llarg de la cama esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)