Sabadell

Édgar, en el punt de mira

Sabadell. La direcció esportiva del conjunt arlequinat està seguint les passes del davanter, objectiu de molts equips de segona A

Édgar Hernández, davanter del Sant Andreu, és un dels homes que està seguint amb més intensitat la direcció esportiva del Sabadell de cara al curs vinent. El davanter quadribarrat, amb els seus 14 gols, ha despertat l'interès del conjunt arlequinat, que la temporada 2013/14 tindrà places vacants a la davantera per poder fer fitxatges, tenint en compte que Uli Dávila tornarà de la seva cessió al Chelsea i que a Nabil Baha se li acaba el contracte. L'interès, però, encara és molt incipient, perquè el Sabadell s'està mirant altres opcions en aquesta posició, i també perquè el jugador no vol donar una resposta fins que acabi la lliga, veient, a més, l'allau d'equips que s'hi han interessat. Mirandés, Osca i Alcorcón ja han preguntat per la seva situació i molts altres de segona B, entre els quals l'Oviedo, l'Hospitalet, l'Alcoià, el Cartagena o el Cadis (que hi ha inclòs una oferta econòmica inclosa), també. El jugador, però, no descarta que el Sant Andreu sigui el lloc ideal, si s'ha de quedar a 2a B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)