Sabadell

Una confrontació de crisis

Sabadell. L'equip arlequinat rep un Recreativo que viu una situació molt semblant: se li han ennuegat les últimes cites i afronta el partit d'avui amb la fita d'encarrilar la permanència

No comparteixen encara urgències, però esperen no haver de patir. Amb aquest panorama afronten el Sabadell i el Recre el matx d'avui al vespre a la Nova Creu Alta, on es confronten dues dinàmiques negatives, amb resultats que segurament no fan justícia a la proposta de joc dels dos equips. A segona A, però, no es viu només de l'atreviment, i avui es veuran dos conjunts ben pragmàtics.

Ateses les dues dinàmiques, el que compta per a tots dos és sumar i segellar la permanència per evitar cap ensurt. Els números no són indicadors infal·libles, però mostren amb força fidelitat en quina situació estan el Sabadell i el Recreativo. Els arlequinats han sumat només 4 dels últims 21 punts en joc, amb un bagatge alarmant al darrere: han encaixat en aquests set partits 21 gols. Els andalusos, d'altra banda, també s'han encallat i han obtingut només 4 dels últims 24 punts disputats. Lluny del Nuevo Colombino, a més, el conjunt blanc-i-blau divideix les seves prestacions: hi ha obtingut 15 punts i no hi guanya des que van superar el Múrcia a la Nueva Condomina, a principi de febrer (1-2). Més enllà de tots aquest factors, a més, n'hi ha un de psicològic. I és que si el Recre fa memòria, arribarà a Sabadell amb ganes de revenja, ja que en el partit d'anada van rebre un dur correctiu: els vallesans van guanyar per 2-5.

Recuperació de peces

Si en la visita a Osca Lluís Carreras va tenir un grapat de contratemps negatius en forma de lesions i sancions, el tècnic del Sabadell pot respirar més tranquil aquesta setmana, perquè recupera tres peces cridades a ser importants: una per línia. A la rereguarda ja pot comptar amb Pablo Ruiz, a la medul·lar torna Juanjo –amb molèsties abans de l'últim partit– i, a dalt, el de Sant Pol té a la seva disposició Aníbal Zurdo.

Els tres punts són molt importants, perquè el Recre és un rival directe. No tinc la sensació que l'equip es pugui relaxar
Volem capgirar el balanç de gols a favor i en contra. La concentració ens farà ser més sòlids
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
El Sabadell ha canviat respecte a l'inici: abans sortien des del darrere i ara són més pràctics
Sergi Barjuan
ENTRENADOR DEL RECRE

El retorn de Puigdollers, posposat

Un dels principals al·licients del partit per a la parròquia arlequinada era el retorn d'Albert Puigdollers a la Nova Creu Alta. Al final, però, el migcampista de Granollers, que va arribar al Recre en el mercat d'hivern i ha disputat deu partits, és baixa d'última hora perquè té un microtrencament al recte anterior de la cama dreta. Sergi Barjuan tampoc no podrà disposar del lesionat Montoro ni dels sancionats Dimas Delgado i Morcillo. El mister del Recre, això sí, podrà comptar amb el davanter Jesús Berrocal (2 gols en 26 partits), que es va perdre la visita al feu del Madrid Castella per sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)