Sabadell

Un nord-coreà a prova

Sabadell. An Yong-Hak, migcampista de 35 anys internacional per Corea del Nord, estarà entrenant amb el grup a les ordres de Lluís Carreras a partir de la propera setmana

El Sabadell va anunciar ahir que tindrà un futbolista nord-coreà a les seves ordres a partir de la propera setmana. Es tracta d'An Yong-Hak, nascut al Japó però internacional per Corea del Nord, un migcampista nascut al 1978 i que arriba només a prova després de quedar-se sense equip a la segona divisió japonesa.

No hi ha previsió que Yong-Hak acabi signant pel Sabadell. A més a més, amb el precedent del japonès, Yoshito Harada, que va estar entrenant amb l'equip durant dues setmanes i no es va quedar, tot apunta a un compromís més aviat dels inversors japonesos.

Internacional

An Yong-Hak s'ha quedat sense equip recentment i ha desenvolupat la gran part de la seva carrera en aquesta categoria i també en la lliga sud-coreana.

Va ser internacional amb la selecció dels seus pares (Corea del Nord) on va disputar el mundial de Sudàfrica 2010. Allà, va jugar la fase de grups on va caure eliminat davant Brasil, Costa d'Ivori i Portugal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)