Sabadell

Uli s'afegeix a la llarga llista

Sabadell. El conjunt arlequinat, que espera avui el resultat del recurs per les expulsions de Juanjo i Samu, té un altre contratemps a la davantera amb el mexicà lesionat per tres setmanes

El Sabadell, ple de sancionats per al partit contra el Mirandés, ha rebut un altre revés. Ulises Dávila serà baixa durant tres setmanes per un trencament al bíceps femoral i s'afegeix a la llista de nou baixes per a un Sabadell excessivament castigat durant les últimes jornades.

La lleu lesió del davanter mexicà no seria una lesió més si per al partit que ve el conjunt arlequinat tingués una gran part de la plantilla disponible. Però res més lluny de la realitat perquè l'últim enfrontament contra el Recreativo va resultar massa car per a Lluís Carreras, que no podrà disposar de quatre jugadors sancionats: Samuel i Juanjo per expulsió, i Abraham Paz i Nauzet per acumulació de grogues.

Recurs

Per a Samu i Juanjo, el conjunt arlequinat ha presentat un recurs al comitè de competició i sabrà el resultat avui mateix. En el cas de Samu, el club al·lega que no era l'últim home abans del porter, malgrat que l'àrbitre va explicar en l'acta que havia impedit una ocasió manifesta de gol.

En el cas de Juanjo hi ha més probabilitats d'èxit perquè el vídeo ensenya que en la segona targeta groga la bota del jugador no va contactar amb el cap d'un rival en joc perillós, tal com relata l'àrbitre.

Tortolero, a punt

Totes aquestes baixes han fet accelerar les recuperacions de Dani Tortolero i de Fito. El central d'Esplugues de Llobregat es va entrenar ahir amb el grup després de tres setmanes, encara que no se sabrà fins dijous si podrà sortir de titular en una defensa molt afectada. Perquè si no prospera el recurs de Samu, Carreras haurà de forçar Tortolero i alinear els únics tres defenses que queden a la plantilla: Lao, Ramírez i Pablo Ruiz.

TITULARITAT

Si el recurs per Samuel no prospera, Carreras haurà de forçar Tortolero
Curta durada
Samuel (sanció)
1 partit*
Juanjo (sanció)
1 p.*
Abraham Paz (sanció)
1 p.
Nauzet (sanció)
1 p.
Uli (recte anterior)
3 p.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)