Sabadell

Desestimen els recursos

Sabadell. Samu i Juanjo compliran sanció per al partit de demà després que el Comitè de Competició no hagi acceptat les al·legacions presentades pel club, que no recorrerà a Apel·lació

Alguna cosa es devia imaginar Lluís Carreras ahir a l'entrenament quan va provar sense Juanjo i Samu en un teòric equip titular. Tots dos jugadors seran baixa per al partit de demà contra el Mirandés (21 h) ja que el Comitè de Competició no ha tingut en compte les al·legacions presentades pel Sabadell. Samu, que va ser expulsat contra el Recre per vermella directa, i Juanjo, per doble groga (van recórrer contra la primera i no contra la segona tal com es va dir ahir en aquest diari), no podran jugar en un equip especialment afectat per les baixes. El club dóna per perduda aquesta batalla ja que, a més, ha descartat l'opció de recórrer al Comitè d'Apel·lació per alguna de les dues targetes. No li va funcionar la setmana passada amb Aníbal i, per tant, ha perdut l'esperança amb aquestes dues sancions.

Massa baixes

Un dels defenses que demà serà titular, Toni Lao, va afirmar que tantes baixes afectaven l'equip: “Han estat moltes causes, però tantes baixes han afectat el rendiment.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)