Sabadell

Competició no els perdona la sanció

Sabadell. Samu i Juanjo compliran el càstig per al partit de demà perquè el comitè desestima els recursos

Alguna cosa es devia imaginar Lluís Carreras ahir en l'entrenament quan va provar sense Juanjo i Samu en un teòric equip titular. Tots dos jugadors seran baixa per al partit de demà contra el Mirandés (21 h) ja que el Comitè de Competició no ha tingut en compte les al·legacions presentades pel Sabadell. Samu, que va ser expulsat contra el Recre per vermella directa, i Juanjo, per doble groga (van recórrer contra la primera i no contra la segona tal com es va dir ahir en aquest diari), causaran baixa en un equip especialment afectat per les baixes.

El club dóna per perduda aquesta batalla ja que, a més, ha descartat l'opció de recórrer al Comitè d'Apel·lació per alguna de les dues targetes. No li va funcionar la setmana passada amb Aníbal i, per tant, ha perdut l'esperança amb aquestes dues sancions que obligaran el tècnic a reformular la línia defensiva amb només Ramírez, Tortolero, Pablo Ruiz i Toni Lao disponibles.

El rendiment i les baixes

Precisament un dels defenses que demà serà titular, Toni Lao, va afirmar que tantes baixes afectaven l'equip. “No crec que sigui el factor important, però tantes baixes i en una mateixa posició segur que ha repercutit en l'equip”, va dir el polivalent jugador.

Veient el poc èxit que va tenir el recurs d'Aníbal, el Sabadell no apel·larà contra la sanció

“Els àrbitres són un factor més. No cal exagerar”

Quatre expulsions en els quatre últims partits a casa han fet alçar la veu a alguns jugadors al llarg d'aquesta setmana i també al tècnic, Lluís Carreras, que va declarar que els àrbitres no es portaven bé amb el Sabadell. “Jo també ho crec, que no s'estan portant bé, no només per les expulsions, també per detallets”, deia aquesta setmana.

Toni Lao, ahir, d'altra banda, va voler tancar aquest debat: “Crec que els àrbitres intenten fer-ho tan bé com saben. Ens podem queixar de la diferència de criteris però al cap i a la fi fallem els jugadors, els entrenadors i també els àrbitres”. El lateral dret, exjugador de la Grama i de l'Espanyol, també hi afegia: “No cal exagerar, tampoc. Hi ha hagut vegades que ens han ajudat. Això és un joc amb uns factors i entre aquests factors hi ha els àrbitres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)