Sabadell

Sort del paracaigudes

Sabadell. Tret de les primeres jornades, el conjunt arlequinat es troba ara en el moment més crític en la classificació. A set punts i cinc posicions del descens, i baixant des de la jornada 27

La primera volta del Sabadell li ha valgut per no estar ara mateix en una situació crítica. Des de la jornada 21 (30 punts, a dos llocs de la promoció i a 10 punts del descens) ha aprofitat el paracaigudes que es va anar fabricant al llarg de la primera part de la temporada, perquè només ha sumat 17 punts en la segona volta. Mentre tothom pensava que s'estava llaurant un futur prometedor en la promoció d'ascens en el primer tram, en realitat s'estava creant un coixí en forma de punts per no haver de patir en excés. Al cap i a la fi, amb 47 punts, la salvació està realment a prop.

Ara mateix, el Sabadell és el 15è classificat, a la màxima distància de la promoció d'ascens en tota la temporada (11 punts) i en una situació no excessivament perillosa però propera a les brases (a 7 punts). De fet, per posició, els arlequinats només hi han estat més a prop en la segona jornada (15ns) i en la tercera (18ns) i, per punts, després de la jornada 13 mai abans havien vist tan proper el descens.

Suport

En vista d'aquesta situació, s'han encès algunes alarmes en l'afició. Per això des del vestidor es demana prudència i, sobretot, suport a l'equip. “Demano a l'afició que ens ajudi. A tots ens interessa mantenir l'equip l'any que ve a segona, i per això ens necessitem els uns als altres”, afirmava Nauzet Pérez, que somiava: “Las Palmas, per exemple, després de la derrota 5-1 a Còrdova, tenia l'aeroport ple de gent per rebre'ls.”

El calendari que els queda als de Carreras properament és relativament perillós. Després del Numància (47 punts) arriba el Múrcia jugant-se la vida a La Condomina. Depenent del que obtingui aquest diumenge a les 21 h a la Creu Alta, el partit contra els d'Onésimo podria tenir una importància capital. Dues derrotes seguides significarien ficar-se de ple en una lluita que semblava superada. Però l'equip està tranquil amb la feina feta. “Entenem la posició de l'afició. Nosaltres, i ho pot dir qui ens vingui a veure en cada entrenament, treballem igual que quan guanyàvem, però s'ha d'entendre que això és un esport i no matemàtiques. La pilota és rodona i de vegades entra i de vegades no”, deia Nauzet, que es va molestar després de viure el partit des de la graderia (sancionat per acumulació de grogues): “Vaig sentir coses a la grada [del Sabadell] que no em van agradar gens. Podem cometre errors o no, però ningú pot dubtar de la professionalitat d'aquest equip”, i afegia: “Demano a tothom que estiguin amb nosaltres, que els necessitem per tirar endavant.”

CAIGUDA LLIURE

Abans de la jornada 21, el Sabadell va anar acumulant punts per no patir en el segon tram

PERILL

Els arlequinats no han estat enguany tan a prop del descens des de la segona i la tercera jornades
Demano a tothom que estiguin amb nosaltres, que els necessitem per tirar endavant
Nauzet Pérez
porter del sabadell
Vaig sentir coses a la grada [del Sabadell] que no em van agradar gens. Ningú pot dubtar de la professionalitat d'aquest equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)