Sabadell

Lletja però necessària

Sabadell. El conjunt arlequinat assoleix l'anhelada fita dels 50 punts amb una victòria avorridíssima i amb una assistència (2.500 espectadors) a l'altura de l'enfrontament

numància1


sabadell2


De qualsevol manera, el Sabadell volia aconseguir la tan esperada victòria que els donés els 50 punts. Però el partit va ser tan avorrit i tan deslluït que ni aquesta excusa li queda al conjunt arlequinat, que tampoc va ser exigit gaire per un rival inofensiu a la zona de perill. “50 punts són 50 punts”, van pensar els 2.525 espectadors que ahir van anar a la Nova Creu Alta, però l'espectacle va ser digne perquè les 10.000 butaques restants quedessin lliures.

Collantes va inaugurar el capítol d'ocasions d'un Sabadell que va començar optant per la pilota en llarg però que va acabar tocant-la per baix. Les molèsties de Nauzet –es va arribar a témer per la seva titularitat i en conseqüència la inclusió en l'onze del juvenil Manu Martín– i la poca pressió del Numància van afavorir que els arlequinats practiquessin aquest futbol. Aviat va arribar el gol de Moha des de la frontal aprofitant un rebuig en una jugada d'estratègia. El Sabadell estava mutilant la circulació en la primera part perquè Collantes jugava massa per dins i va perdre la possessió de la pilota després del gol. Els visitants ho van aprofitar per posar l'ai al cor a una glaçada i buida –més que mai ahir– Creu Alta mitjançant l'estratègia. Antonio Tomás va enviar una pilotada que es va passejar per l'àrea petita (31') en la millor ocasió visitant.

Sentència

El partit es podria haver acabat a partir del 62', perquè el Numància no va generar gaire de perill durant tota la segona meitat i encara menys després de la sentència de Collantes. El petit extrem es va reivindicar protagonitzant la majoria de jugades de perill locals fins que va anotar amb un xut creuat (62'). Lanzarote, el seu millor amic ahir, va servir-li una passada en profunditat després d'una cavalcada que va començar en camp propi. A partir d'aquí, força possessió del Numància amb algun xut llunyà i alguna jugada a pilota aturada però sense èxit. En canvi, el Sabadell intentava aprofitar la velocitat dels seus extrems a l'espai fins al gol de Juanma, que no va arribar ni a posar emoció a un partit que no en va tenir mai.

SABADELL: Nauzet; Òscar Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Samu; Juanjo, Antonio Hidalgo (Gato, 89'), Moha (Longás, 57'); Collantes, Aníbal (Juvenal, 77') i Lanzarote. NUMÀNCIA: Biel Ribas; Regalón, Jaio, Juanma, Bonilla; Antonio Tomás, Nagore (Bedoya, 56'); Del Pino (Nieto, 70'), Julio Álvarez, Lago Júnior (David Martín, 80'); i Pedro. GOLS: 1-0 (18') Moha. 2-0 (62') Collantes. 2-1 (92') Juanma. ÀRBITRE: Mario Melero (Andalús). T.G.: Als locals Òscar Ramírez i Juanjo; als visitants Lago Júnior. PÚBLIC: 2.525 espectadors a la Nova Creu Alta.
Ha estat un partit travat, típic de la segona A d'abans. Tot i això, hem estat superiors
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Els jugadors no necessitaven la victòria pels 50 punts, la necessitaven perquè feia molt que no guanyàvem
En el futbol no et pots refiar de res; fins que no sigui matemàtic, no estarem salvats
Mohammed el-Yaagoubi
migcampista del sabadell

De Navas, fora de la convocatòria de sobte

Ahir al matí, el Sabadell va haver de modificar la convocatòria de 20 homes que havia donat Carreras dissabte. David de Navas va haver de viatjar d'urgència a Madrid per la mort del seu pare, amb la qual cosa va entrar a la llista el porter del juvenil, Manu Martín. El madrileny es va absentar de la meitat dels entrenaments aquesta setmana per motius que no havien transcendit i ahir es va saber que era pel greu estat de salut del seu pare. La Nova Creu Alta va fer ahir un minut de silenci per Jesús María de Navas que es va guardar respectuosament. A més, l'equip va dedicar-li el primer gol de Moha.

A banda d'aquest canvi d'última hora, Lluís Carreras va deixar fora de la llista dos jugadors més, ja que havia convocat vint homes. Fernando Llorente, que va tenir molèsties en l'últim partit a Miranda, i Eneko Fernández van ser els dos damnificats, juntament amb Fito i Baha, descartats des de dissabte al matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)