Sabadell

Sabadell

Una gran responsabilitat

Manu Martín va passar de convocat sorpresa diumenge al matí a estar a punt de debutar com a titular per la lesió de Nauzet

És un dels grans projectes del conjunt arlequinat; tot just és juvenil de segon any i fa un any i mig que és el tercer porter i s'entrena amb els grans

Per a Manu Martín (Sabadell, 1995) ja no és cap sobresalt rebre una trucada per anar convocat amb el primer equip del Sabadell. Com a tercer porter des de fa un any i mig, ja hi ha anat diverses vegades. Diumenge va ser diferent. De Navas va haver de viatjar a Madrid per la mort del seu pare i Manu va entrar en la llista. A la tarda Nauzet es va lesionar minuts abans del partit i el cos tècnic es va plantejar com una opció ferma que el porter, juvenil de segon any i la gran esperança del futbol de base arlequinat, debutés. Al final, Carreras va creure que la responsabilitat era massa gran.

“Aquest xaval és una màquina. L'any passat acabava fos els entrenaments però ara atura moltíssim”, diu un dels davanters arlequinats. Manu Martín va començar a entrenar-se a les ordres de Carreras l'any passat. Aleshores va entrar en una convocatòria quan les circumstàncies ho van voler. Diumenge una desgràcia el va obligar a canviar-se i anar a la Creu Alta.

Lesió de Nauzet

Diumenge contra el Numància, Martín i Nauzet van sortir a escalfar abans que la resta, com és habitual. Quan tot just acabaven, Nauzet en un xut llarg va notar un trencament a la pelvis dreta. “Ara no em fa mal perquè m'han anestesiat la zona. He aguantat bé, em pensava que m'havia trencat però crec que només és una contractura”, deia el canari després del matx. Carreras, en veure que el titular coixejava en entrar al vestidor, va contemplar l'alineació de Martín: “Al final Nau s'ha arriscat i ens ha sortit bé. Ens hem plantejat fer jugar Manu però crec que és una responsabilitat massa gran.” El club és conscient que té una perla al planter, ara que comença a créixer, i l'ha de cuidar i no cremar-la. D'oportunitats segur que en tindrà; aleshores la responsabilitat s'haurà empetitit.

1995
Any de naixement
de Manu Martín, que tot just és el segon any que és juvenil.
44
Dorsal.
És el número assignat ja des de l'any passat.
4
convocatòries
ha acumulat el porter, una l'any passat (a Còrdova) i tres enguany (contra l'Hèrcules, el Mirandés i el Numància).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)