Sabadell

S'inicien les reunions

Sabadell. Un cop aconseguida la salvació virtual amb els 50 punts, la direcció esportiva començarà a parlar amb alguns dels jugadors i el cos tècnic per planificar la temporada vinent

Amb els objectius esportius ja força encarrilats, un cop assolits els 50 punts, el Sabadell ja comença a planificar la propera temporada. La direcció esportiva, amb el vistiplau de la junta directiva, ja ha començat a parlar aquesta setmana amb alguns dels jugadors i el cos tècnic sobre la temporada vinent. En total són una dotzena de jugadors els que acaben contracte, comptant Lanzarote, que marxarà a l'Espanyol el 30 de juny.

Per altra banda, se succeiran les reunions amb el cos tècnic, encara amb la incògnita oberta sobre si Lluís Carreras continuarà o no en el càrrec. “No, no en sé res”, es va limitar a dir el tècnic de Sant Pol quan se li va consultar en l'última roda de premsa si algú del club havia parlat ja amb ell. La cúpula arlequinada encara no ha pres una decisió ferma sobre aquest aspecte i sembla que serà entre aquesta setmana i la propera quan es dilucidarà què passa amb el tècnic que va aconseguir l'ascens de categoria i que ha assentat al Centre d'Esports en el futbol professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)