Sabadell

Els suplents ho tindran difícil

Sabadell. Els jugadors arlequinats menys habituals no gaudiran d'un tracte especial per entrar a l'onze al final d'aquesta temporada

Lluís Carreras no pensa donar oportunitats gratuïtes fins que s'acabi la temporada. El conjunt arlequinat ja ha complert l'objectiu de la permanència, i ara només busca acabar com més amunt millor en la taula classificatòria. Per aquest motiu, Lluís Carreras no pensa donar oportunitats gratuïtes a jugadors que no han tingut gaire protagonisme en l'onze titular al llarg de l'any. “Si alguna cosa he après, perquè jo també estic aprenent com a entrenador, és que s'ha de sortir sempre amb els que creiem que estan millor”, va dir el tècnic, una clara al·lusió al que va passar la temporada passada.

El curs anterior, els arlequinats es van salvar matemàticament quatre jornades abans del final pel descens del Vila-real de primera a segona divisió i a partir d'aquí, Lluís Carreras va decidir donar minuts en l'onze inicial a jugadors poc habituals. El resultat no podria haver estat pitjor, perquè els arlequinats van acabar quarts per la cua, no van aconseguir cap punt en els quatre darrers partits i el que és pitjor, amb la sensació que la seva salvació va ser causa exclusivament del descens del Vila-real.

Per aquest motiu, el tècnic arlequinat es curarà en salut i no canviarà gaire la dinàmica en l'onze en les quatre jornades que queden.

Atenció amb els tocats

Inevitablement, el tècnic haurà de fer rotacions a causa de la gran quantitat de tocats que té a la plantilla. Abraham Paz i Antonio Hidalgo ja no van jugar diumenge passat perquè acumulaven molts minuts a les cames, i jugadors com Lanzarote, Nauzet i Moha són carn de banqueta perquè han estat forçant durant tot el curs de les seves lesions.

EXPERIÈNCIA

El Sabadell va perdre els últims quatre partits l'any passat amb onze suplents

TOCATS

Amb alguns jugadors haurà de fer rotacions per acumulació de minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)