Sabadell

Comença la campanya d'abonats

2a divisió A. El Racing posarà a prova l'orgull del Sabadell, que vol evitar una altra futura davallada de socis

Sempre que Lluís Carreras i gran part del vestidor han parlat sobre les baixes entrades a la Nova Creu Alta, s'han posat un punt de responsabilitat a sobre. “Si l'equip està a dalt, la gent segur que ve”, ha estat el comentari general al llarg de la temporada. Dins d'aquesta reflexió, un final de curs sense res en joc és molt desmotivador per al soci que ha de trobar al·licients per renovar el carnet. Les victòries i el bon joc són alguns d'ells ja que l'any passat, amb un final de temporada sense guanyar i jugant malament, l'entitat va acabar perdent uns 800 socis (un 20%) d'un any per l'altre. “Hem de guanyar per respecte a l'entitat i a l'afició”, afirmava Manu Gato.

Els arlequinats, doncs, mesuraran aquesta força contra un Racing que es juga avui bona part de les possibilitats per salvar-se. El Racing, sense baixes ressenyables, afronta una autèntica final avui ja que depenent del que faci el Mirandés podria situar-se a vuit punts de distància amb nou encara per jugar-se.

Abraham Paz, baixa

El central andalús, que ja no va jugar dissabte passat per algunes molèsties provocades per l'acumulació de minuts, s'ha quedat fora de la convocatòria. L'onze no ha de variar respecte a anteriors jornades tot i que Moha o Hidalgo podrien descansar en favor de Longás. L'aportació de l'ex del Racing li pot donar un aire diferent al Sabadell en la circulació de pilota. “Crec que ens deixaran espais i intentaran jugar a la contra”, admetia Carreras.

La Nova Creu Alta tornarà a estar expectant per veure quina entrada presenta. L'últim precedent d'un diumenge a les 21 h va ser la jornada passada a casa, on es va registrar la pitjor entrada del curs sense comptar l'aiguat contra el Guadalajara (2.525 espectadors). Per què no es repeteixi, el club ha posat entrades més barates, una mesura que contra l'Osca va funcionar (més de 5.000).

El Sabadell actua davant el seu públic, no es juga res però no es deixaran anar davant els seus
Alejandro Menéndez
entrenador del racing
Hem de guanyar perquè els jugadors ens juguem molt i per respecte a l'entitat i a l'afició
Manuel Gato
atacant del sabadell
Hem de fer el millor equip que creiem per aquest partit. Hem tingut una setmana molt llarga per recuperar jugadors
Crec que ens deixaran espais i intentaran jugar a la contra. Estem preparats per tot
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)