Sabadell

Obligats a encomanar-se a l'únic davanter arlequinat

Sabadell. El conjunt arlequinat perd Uli Dávila per sanció, i Aníbal el que queda de temporada, i Carreras es veurà obligat contra el Lugo a alinear Baha o a prescindir d'un davanter pur

Ahir, en l'entrenament, Aníbal va picar malament una pilota i es va retirar de la sessió. Les proves que se li van fer a la tarda el descarten ja per al que queda de temporada, ja que a causa de la lesió –un trencament al flexor del peu esquerre– haurà d'estar entre dues i tres setmanes fora dels terrenys de joc. El davanter mexicà del Sabadell, doncs, no podrà jugar en el partit contra el Lugo. Tampoc no hi podrà ser Uli Dávila, sancionat per acumulació d'amonestacions. A Lluís Carreras, doncs, només li queda l'opció d'alinear Nabil Baha, si vol mantenir l'esquema habitual de joc.

Baha no ha sumat més de 90 minuts en tota la temporada. El davanter francomarroquí va arribar a aquesta pretemporada molt fi físicament, però Carreras ha decidit prescindir-ne al llarg de tot el curs. El punt d'inflexió en la seva relació amb el tècnic va ser l'afer que es va produir en un entrenament posterior al partit del Barça B a l'Estadi Olímpic. En uns fets que va explicar Ràdio Sabadell, una forta entrada de Baha va lesionar de gravetat Toño, que tot just havia debutat la jornada anterior. Des d'aquella lesió, Baha no ha tornat a entrar en una convocatòria.

El davanter francomarroquí ara és l'única opció que té Lluís Carreras en la zona davantera. Gato o fins i tot Collantes podrien ser una de les alternatives.

ULI DÁVILA

Amb les baixes al davant, Carreras pot alinear Baha o bé donar entrada a Gato

PUNT D'INFLEXIÓ

Baha no ha estat convocat des del seu afer a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
El davanter mexicà té un trencament al flexor del peu esquerre

Més baixes i males notícies aquesta setmana

Diumenge passat, el conjunt arlequinat ja va confirmar la baixa d'Abraham Paz per un trencament al menisc. Per donar explicacions sobre aquesta operació, el cap dels serveis mèdics del conjunt arlequinat, el doctor Jorge Ramírez, compareixerà avui davant els mitjans. Però no només per detallar el procés que seguirà al central andalús, sinó per donar més males notícies. Nauzet, que no s'ha entrenat durant tota aquesta setmana, serà baixa en el partit contra el Lugo i ja fa moltes jornades que està lesionat, i Moha segueix el mateix procés que el porter canari.

Tots dos jugadors han estat molt cuidats al llarg de tot el curs i el club ja ha decidit el seu procés de recuperació. Hi ha possibilitats que passin pel quiròfan o que segueixin un tractament conservador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)