Sabadell

Que s'acabi ja, si us plau

Sabadell. Els arlequinats torturen una setmana més amb un partit dolent en què el Lugo, ja salvat, s'endú el botí sense fer tres passades seguides. L'únic positiu: queda una jornada menys

SABADELL0


LUGO2


Per sort, van ser pocs els valents seguidors arlequinats que van fer 1.000 quilòmetres i van pagar una entrada per veure l'empat d'ahir entre el Lugo i el Sabadell. Si els partits a la Nova Creu Alta no solen ser gaire animats, a fora l'avorriment es multiplica per molt, i va tornar a quedar patent. Ahir, amb un rival amb cara i ulls, el conjunt de Carreras hagués sortit amb un carro però dos golassos van ser suficients perquè els gallecs s'asseguressin la permanència i coregessin el nom del seu entrenador. Com que el resultat no va ser abundant, probablement no passarà res a la capital del Vallès perquè amb l'excusa d'estar ja salvats, tot val i qui dia passa any empeny. Però ja han passat molts dies, el soci ha de renovar el carnet i ho farà per amor, perquè si fos pel futbol hauria engegat a pastar fang més d'un, i més de dos.

El Sabadell va arribar tard a quasi bé totes les jugades durant el primer temps, en què no va encertar ni en la pressió ni a l'hora de trenar jugades des del darrere. Més que en d'altres jornades, el conjunt de Carreras va proposar-se crear a partir dels centrals, però la pilota circulava molt a poc a poc i les possessions s'anaven fent més curtes a mesura que passava el temps. Arteaga va protagonitzar l'únic intent.

El Lugo no feia gran cosa tampoc, però robava, trobava espais en tres quarts de camp i xutava. Iván Pérez (14'), De Coz (21') i Òscar Díaz (39') van posar de manifest les facilitats defensives, però també la seva poca qualitat a l'hora de definir fent passar l'examen a De Navas.

Més ocasions

En la segona meitat, els arlequinats van continuar amb el mateix no-futbol, però en una acció aïllada van poder marcar. Gato a l'espai va encastar la pilota a les mans de Yoel (59'). Els locals, d'altra banda, continuaven arribant. De Navas va tornar a salvar un xut de Pablo Álvarez sol dins l'àrea (63'), però minuts més tard no va poder fer-ho amb el gol de la jornada d'Òscar Díaz. Pilota llarga de Yoel, l'exjugador del Girona controla exquisidament i des de la frontal sorprèn el porter d'Alcobendas. La sentència va arribar deu minuts més tard, amb una diagonal de Rubén Duran i després que Arteaga perdonés en una tarda per oblidar. Una més, però qui dia passa, any empeny.

LUGO: Yoel; De Coz, Victor Marco, Manu, Iago Díaz (Héctor Font, 37'), Pita (Javi Rey, 81'), Seoane, Pablo Álvarez, Iván Pérez (Rubén Durán, 73') i Óscar Díaz. SABADELL: De Navas; Òscar Ramírez, Tortolero, Pablo Ruiz, Samuel; Juanjo, Longás (Fito, 67'), Juvenal; Collantes, Gato (Dani Domínguez, 86') i Arteaga (Eneko, 78'). GOLS: 1-0 (72') Óscar Díaz. 2-0 (83') Rubén Duran. ÀRBITRE: Valdés Aller. T.G.: Al local Belfortti; als visitants Samu, Juvenal i Arteaga. PÚBLIC: Uns 5.000 espectadors a Anxo Carro.
Hem estat sòlids. Hem permès alguna ocasió a la primera part, però el gol ens ha desconcertat
Manuel Gato
ATACANT DEL SABADELL
Molt content per la permanència. Els gols d'avui només es veuen a la Play Station
Quique Setién
entrenador del lugo
El golàs de la jornada o de l'any ens ha condicionat moltíssim en la resta de partit
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL
Ho hem intentat amb el nostre estil de joc, amb els jugadors que tenim i fins i tot hem pogut disposar d'alguna ocasió

Sakamoto viatja a Lugo a veure el partit

El màxim responsable del grup inversor japonès, E-Plus-U, que ha augmentat en més d'un 60% aproximadament el control de les accions del conjunt arlequinat, va viatjar ahir a Lugo per veure el partit. Keisuke Sakamoto va arribar des del Japó i es quedarà uns dies a Catalunya per reunir-se i tractar diferents temes de futur del conjunt arlequinat.

Un d'ells és l'actualitat esportiva del club i en ella, la continuïtat o no de l'entrenador, Lluís Carreras. Ahir, el tècnic va donar pistes quant a aquest tema, deixant entreveure que hi havia hagut algun tipus de conversa també amb Xavi Monclús, gerent que va estar veient el partit. “Sé alguna cosa més del futur del club, però no sé on entrenaré l'any vinent”, va dir l'entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)