Sabadell

Es treu un pes del damunt

Sabadell. Lluís Carreras anuncia que no continua la temporada vinent, en un adéu consensuat amb el president i la direcció esportiva, i anunciat davant el màxim accionista japonès

En un dia de corredisses i anades i vingudes, Lluís Carreras va anunciar que no serà l'entrenador del Sabadell la temporada vinent. El tècnic de Sant Pol va anunciar un adéu consensuat amb el president Joan Soteras i el director esportiu, Xavi Roca. Tot i que les intencions del consell administrador arlequinat, juntament amb les del màxim responsable de l'àrea esportiva, eren que el tècnic no continués l'any vinent, Carreras va decidir no donar peu a cap mena d'especulació i va decidir que calia tancar l'etapa amb el Sabadell. Aquest anunci ha impedit cap mena d'apropament en els últims dies entre el màxim accionista i l'entrenador arlequinat.

Carreras va afirmar que la decisió la va prendre alimentada pels “molts elements de judici” que ha tingut al llarg dels últims mesos. Per això, segons explica, “es treu un pes del damunt”. “He parlat amb la meva dona, amb la meva família, amb els meus amics i amb tots els elements importants d'aquest club per fonamentar aquesta decisió”, es va limitar a dir el tècnic, que no va voler apuntar cap raó. Sí que va explicar, però, que el partit de l'Hèrcules (segona de les quatre derrotes, 3 a 1, que van allunyar l'equip de la promoció) havia estat un punt d'inflexió en la seva decisió, malgrat que en les setmanes posteriors el tècnic hagués mantingut algunes respostes enigmàtiques al voltant de les seves intencions.

Per la porta gran

Soteras, que va negar cap contacte amb cap altre tècnic fins al moment, va dir que Carreras marxa per la porta gran. “Ara als entrenadors els costa molt poc sortir per la porta del darrere i en Lluís ho ha fet per la porta gran. I mentre jo sigui president, ell sempre les tindrà obertes per tornar”, va dir el president arlequinat.

Lluís Carreras marxa per la porta gran i mentre jo sigui president les del Sabadell les tindrà obertes
Joan Soteras
president del sabadell
La sensació és la d'haver-me tret un pes de sobre per haver exposat una decisió presa
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
He parlat amb la meva dona, la meva família, els meus amics i tots els elements importants d'aquest club per fonamentar la decisió

La sala de premsa, plena a vessar

Lluís Carreras va comparèixer al costat del president, Soteras, i del director esportiu, Xavi Roca, i al davant d'una sala de premsa plena. Allà va voler donar suport al tècnic una representació de la plantilla, incloent-hi els quatre capitans. També van ser-hi presents tots els membres del cos tècnic, així com una gran part del consell administratiu del Centre d'Esports i Genís Garcia, directiu del futbol de base i exencarregat de la comissió esportiva quan va arribar el de Sant Pol. Els que s'ho miraven atentament també van ser dos dels màxims accionistes, Keisuke Sakamoto i Naosuke Takahashi, amb un equip de càmeres de la televisió Wowow japonesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)