Sabadell

El primer reforç podria arribar del Japó

Sabadell. L'equip arlequinat ha tingut a prova dos atacants nipons: Sotan Tanabe, que té molts números per fitxar, i Hiroki Kawano

El Sabadell ja treballa amb vista a configurar el bloc de la temporada que ve i els primers reforços podrien arribar del Japó, el país d'origen dels màxims accionistes del club arlequinat. Aquesta setmana, Lluís Carreras ha tingut un parell de futbolistes nipons a les seves ordres: els migcampistes de caire ofensiu Sotan Tanabe i Hiroki Kawano, que tenen experiència contrastada en la primera divisió del país asiàtic i han agradat força al club.

Tanabe, de 23 anys, té el seu fitxatge ben encarrilat i podria convertir-se en futbolista del Sabadell en les pròximes setmanes. L'atacant japonès, que a principi de setmana va passar les proves mèdiques, jugaria en el conjunt vallesà després d'haver militat en el Tòquio els últims cinc anys, en què ha marcat vuit gols en 61 partits de lliga.

D'altra banda, Kawano, que també té 23 anys i ha estat internacional amb les seleccions inferiors del Japó, s'exercita amb el primer equip del Sabadell després d'haver disputat tan sols onze partits (140 minuts) en els darrers dos anys en el mateix conjunt que Tanabe. Val a dir, això sí, que anteriorment el futbolista havia tingut força protagonisme i havia estat una de les peces més destacades del Tòquio Verdy, en què va jugar 96 partits i va marcar disset gols en les darreres tres temporades.

LA DADA

8
gols
ha marcat Tanabe en 61 partits de la màxima categoria del futbol nipó.

Samu anirà al Còrdova

Més enllà de les possibles arribades, en el capítols de les baixes també hi ha moviments. Deixant de banda el fitxatge de Manu Lanzarote per l'Espanyol, oficial des de fa mesos, el pròxim entrenador del Sabadell no podrà disposar de Samu de los Reyes, que ha tancat la seva incorporació al Còrdova, club amb el qual s'ha compromès per dues temporades. El lateral esquerre, de 21 anys, va arribar el mes de febrer per cobrir les baixes d'Espasandín i Toño i ha disputat dotze partits des de llavors (onze dels quals, sencers).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)