Sabadell

Emocions a flor de pell

Sabadell. Els arlequinats empaten en un entretingut partit en què la Nova Creu Alta va tenir l'oportunitat d'acomiadar tres mites. Carreras, Lanza i De Navas van tenir l'ovació del públic

Elx0


sabadell0


La Nova Creu Alta va tancar la paradeta amb un distret empat entre el Sabadell i l'Elx que va tenir, a estones, l'entreteniment i el futbol típic que tenen dos equips despreocupats pel que fa a la classificació. L'estadi creualtenc, però, va viure un dia d'emocions fortes, perquè va tenir ocasió d'acomiadar-se de tres ídols que han marcat la història moderna arlequinada. Lanzarote, De Navas i Lluís Carreras es van guanyar l'aclamació d'una graderia especialment sentida amb els dos primers.

Durant la primera part, el Sabadell es va diluir a mesura que anaven passant els minuts. Va començar molt endollat, tenint la possessió i arribant relativament còmode a camp rival. Sense que fos cap casualitat, Lanza va tenir la millor oportunitat (2'), convertint en ocasió un quilomètric servei de banda de Samu. En la definició, el futur jugador de l'Espanyol es va estimbar a les mans de Rivas. L'Elx, per la seva banda, ho va començar a intentar amb joc directe, però la referència, Berry Powel, no acabava de connectar amb la segona línia. Amb tot, Javi Flores va insuflar perill, una en semierrada que va anar a les mans de De Navas (22') i una altra (29'), en un xut fluix.

El partit es va anar adormint, perquè els il·licitans van agafar la possessió, per bé que els arlequinats ja no eren capaços de trenar i l'Elx trobava espais, però no els suficients per tenir ocasions.

El Sabadell dels primers minuts de la primera part va tornar a aparèixer instants després de la represa. Es va haver de despertar per una claríssima ocasió de Berry Powel que Ramírez va treure sobre la línia. Lanzarote va estar a punt de culminar el seu dia amb un xut a boca de canó aturat per Diego Rivas (69'), i els pals van impedir dues vegades que primer Ulises i després Collantes donessin els tres punts als arlequinats. Al final, espectacular ovació per a Lanzarote, una altra per a De Navas, que després de set anys es manté la seva incògnita sobre si continuarà vestint la samarreta arlequinada per vuitè any consecutiu.

SABADELL: De Navas; Òscar Ramírez, Tortolero (Èric Reverter, 84'), Pablo Ruiz, Samu; Juanjo, Antonio Hidalgo (Fito, 62'), Longás; Collantes, Uli Dávila i Lanzarote (Toni Lao, 88'). ELX: Diego Rivas; Mantecón, Flaño, Verdés, Edu Albacar; Rivera, Pelayo; Palanca (Coro, 75'), Javi Flores (Linares, 70'), Aarón; i Berry Powel (Xumetra, 82'). ÀRBITRE: Melero López (andalús). T.G.: Als locals Antonio Hidalgo i Èric Reverter; als visitants Verdés, Edu Albacar, Flaño. T.V.: Al local Juanjo (91'). PÚBLIC: Uns 4.050 espectadors a la Nova Creu Alta.
Els dos equips ho han fet tot per guanyar. Hem de continuar buscant motivacions
Fran Escribà
ENTRENADOR DE L'ELX
Esperava guanyar avui. Hem tingut tres ocasions clares i hem estat millors que un equip que ha pujat
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Ha estat dur aquest últim partit, perquè no se sap si és un fins ara o un adéu
David de Navas
porter del sabadell

Èxit d'assistència en l'últim partit de la temporada

Han estat tan pobres les últimes assistències a la Nova Creu Alta, que l'entrada de 4.050 espectadors que es va registrar ahir es pot qualificar com a èxit. De fet, la d'ahir va ser la tercera millor entrada de tot el curs, només darrere del partit contra el Madrid Castella i de l'Osca, en el dia dels 5 euros.

La setmana passada el club va anunciar que per a l'última jornada abaixaria els preus fins al punt que les entrades anticipades es podien adquirir a 5 euros les més barates. A més, va haver-hi promoció per als socis, ja que podien adquirir gratuïtament dues entrades.

L'èxit d'assistència en un partit en què cap dels dos equips s'hi jugava res, en un partit no gaire animat i en què l'únic al·licient que hi havia era acomiadar Carreras i Lanza, va demostrar que el camí que ha de seguir l'àrea social per al curs vinent és abaratir unes entrades que ara són fora de la realitat econòmica actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)