Sabadell

Lluís Carreras no és l'únic que se'n va

Sabadell. El preparador físic Sergio Dorado posa el punt final a set temporades i el futur de Roger i Omar Harrak és encara una incògnita

Lluís Carreras no serà l'únic que abandoni la banqueta del Sabadell la temporada vinent. S'auguren més canvis en bona part del cos tècnic, ja que Sergio Dorado, el preparador físic insigne del club, també marxa. “És hora de tancar una etapa i de continuar creixent també en el món del futbol”, va declarar diumenge després del partit contra l'Elx. Dorado posa el punt final a una etapa de vuit cursos, a la qual va arribar com a ajudant de Ramon Moya amb l'equip a tercera divisió.

D'altra banda, Roger Garcia Junyent, el segon entrenador, i Omar Harrak, preparador de porters, acaben contracte aquest curs i el seu futur està pendent d'una reunió amb la direcció esportiva. El club està molt content amb la tasca d'Omar, però tant el seu futur com el de Roger dependrà també de la decisió que prengui el nou tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)