Sabadell

Pendent de l'última reunió

Sabadell. El davanter del Sant Andreu Edgar Hernández i la direcció esportiva arlequinada tancaran en els dies vinents el que serà el primer fitxatge de la temporada 2013/14

No és oficial i falta només una última trobada per tancar -se, però si no hi ha cap daltabaix, Edgar Hernández serà el primer fitxatge de la temporada 2013/14 del Sabadell. El davanter ja ha donat el vistiplau perquè el conjunt arlequinat sigui la primera i única opció a l'hora de negociar davant l'interès d'un Sabadell que el vol des de fa mesos. El davanter ha desestimat les últimes propostes que li han arribat d'equips de segona A perquè vol jugar d'arlequinat el curs que ve.

Edgar Hernández, davanter del Sant Andreu que ha anotat 16 gols, ha brillat aquesta temporada amb molta força. Per això, diversos equips de segona A s'han interessat pels seus serveis. Exceptuant els de la part alta, molts equips de la zona mitjana i baixa de la lliga ha preguntat per un jugador que tenia enguany com a prioritat la de donar el salt de categoria. El punta de Gavà de 26 anys, a més, ha volgut fer-ho a prop de casa, en un equip català i, per això sempre ha escoltat abans l'oferta del Sabadell que no pas la d'altres clubs.

Resposta

La direcció esportiva arlequinada, això sí, haurà de respondre aviat perquè, tot i que el persegueix des de fa temps, no pot demorar gaire més la negociació; el jugador vol tenir lligat com més aviat millor el seu lloc per a la temporada vinent. L'entesa sembla clara i Edgar es convertirà aviat en el primer fitxatge del Sabadell.

INTERÈS

El Sabadell el persegueix des de fa mesos, igual que molts equips de segona A

UNA REUNIÓ

Només falta una trobada que ha de ser en els dies vinents per tancar l'operació

INTENCIONS

Edgar prioritza fer el salt de categoria i, a més, ho farà a prop de casa seva

Tano (València Mestalla), una possibilitat

Ja fa dies que el Sabadell s'està movent en el mercat i no només s'ha mirat davanters, també defenses. El conjunt arlequinat ha preguntat per la situació de Tano, central del València Mestalla, a qui el conjunt txe ha decidit no renovar. Arran d'aquesta decisió, el jugador ha aixecat l'interès d'un grapat d'equips de la segona divisió A, com ara l'Alcorcón, però qui millor està posicionat és el Mallorca, equip recentment descendit. L'equip illenc va fer una proposta fa algunes setmanes al jugador en cas que baixés a segona divisió A i Tano, natural de Mallorca, prefereix aquesta destinació que no pas d'altres. Les possibilitats que li queden al Sabadell passen perquè la delicada situació institucional del Mallorca retardi molt el fitxatge o bé que finalment el Mallorca es desdigui de la proposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)