Sabadell

Ho té difícil per continuar

Sabadell. El conjunt arlequinat encara no ha contactat amb Òscar Ramírez, lateral indiscutible aquests dos cursos. El Còrdova hi ha parlat, però el jugador prefereix quedar-se a Catalunya

El Sabadell encara no ha comunicat cap decisió en ferm, per bé que dilluns vinent el director esportiu, Xavi Roca, parlarà amb tots els integrants de la plantilla del Sabadell per esclarir el seu futur. Però el d'Òscar Ramírez sembla més lluny de la Nova Creu Alta. El lateral de la Bisbal és una rara avis perquè ha estat titular indiscutible a les ordres de Lluís Carreras al llarg de dues temporades consecutives però s'ensuma que no continuarà en el Sabadell per voluntat exclusiva del conjunt arlequinat.

De fet, Ramírez ja fa molts mesos que insta el club que li comuniqui una decisió que s'ha anat demorant fins al punt que hi ha hagut diversos equips de segona A que han preguntat per ell. Un d'ells és el Còrdova, que ja ha aconseguit els serveis de Samu, lateral esquerre que va fitxar pel Sabadell a mitja temporada, i que pretén reforçar la banda dreta amb Ramírez, que ha disputat 77 dels 83 partits que han disputat els arlequinats a segona divisió A. Ramírez, però, natural de la Bisbal d'Empordà, prioritza per sobre de res més continuar a Catalunya per situacions familiars.

Més futur

D'altra banda, el director esportiu, Xavi Roca, té molt encarrilada la continuïtat d'Antonio Hidalgo i Juanjo Ciércoles, que depenen d'unes petites diferències.

El futur, en canvi, de dos jugadors més, Eneko i Fito, és molt complicat perquè han estat dos jugadors que o bé han tingut protagonisme només al començament de la temporada, com és el cas del primer, o bé el protagonisme ha estat massa efímer.

FITO I ENEKO

Tot i que el club no els ho ha confirmat, veuen el seu futur lluny de la Nova Creu Alta

MOLTS MINUTS

El lateral ha estat titular indiscutible en les dues temporades al Sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.