Sabadell

De comiat, un rival que s'ho juga tot

2a divisió A. El Sabadell vol acabar bé el curs al feu d'un Alcorcón que ha de vèncer per disputar la promoció d'ascens

El Sabadell tanca aquesta tarda a Santo Domingo un cicle: el de Lluís Carreras a la banqueta arlequinada, en què el club ha tornat al futbol professional. El conjunt vallesà, això sí, s'acomiada de la temporada amb un partit intranscendent per a ell, com tots els últims, en què els resultats han estat decebedors. I és que el conjunt sabadellenc ha sumat només 10 punts dels últims 42 en joc. Amb tot, no hi hauria cap comiat més positiu per al mister que tancar el curs amb una alegria. La fita de tornar d'Alcorcón amb els tres punts al sarró, però, no serà senzilla, ja que els grocs s'hi juguen la vida. Si els de José Bordalás, que són cinquens, volen una plaça en la promoció d'ascens a primera, han de guanyar. Una ensopegada els deixaria a mercè del que facin el las Palmas (6è) i la Ponferradina (7a).

Més enllà de les necessitats, però, hi ha un altre factor que pot ser determinant: les baixes. En aquest aspecte l'Alcorcón ho té molt millor, ja que el seu tècnic disposa de tots els seus homes, després que Babin hagi complert el partit de sanció. Els pupils de Bordalás, això sí, no arriben gens bé a la cita d'avui i hi ha una dada que ho reflecteix: han sumat només 1 punt dels últims 15.

Una llista jove

La infermeria del Sabadell és plena i Carreras continua tenint contratemps en forma de baixes. Han caigut de la llista per lesió Nauzet, Espasandín, Tortolero, Abraham Paz i Aníbal, mentre que Juvenal, que està convocat amb Guinea Equatorial, tampoc no està disponible. Amb tot, el mister ha completat la convocatòria amb tres jugadors del planter: Manu Martín, Dani Muela i Arnau Garcia.

No crec que l'Alcorcón noti la pressió. Nosaltres hem de tenir el cap fred per prendre bones decisions
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)