Sabadell

De la pitjor manera possible

Sabadell. Els arlequinats acomiaden la temporada fent el ridícul a Santo Domingo contra un Alcorcón fins al moment molt tocat i que agafa moral per a l'eliminatòria contra el Girona

SABADELL0


ALCORCÓN4


Amb el partit d'ahir, l'últim de Lluís Carreras, el Sabadell tanca un cicle que deixa enrere moltes alegries (més de les que ningú no es podia imaginar) i també alguna tristesa. La trajectòria del tècnic de Sant Pol serà recordada per haver assolit tots els objectius demanats i fins i tot algun de no demanat, però quedarà tristament amanida per l'últim final de temporada. El Sabadell ha encadenat massa ridículs en aquest darrer tram on ha deambulat pels camps d'Espanya deixant de banda la lluita i el futbol. I ahir ho va repetir. L'equip arlequinat va acomiadar l'últim curs a segona A apallissat per un Alcorcón que es fica en la promoció per jugar contra el Girona, revivint un cadàver, els madrilenys, que s'ensumava el pitjor amb només un punt dels últims 15. Si els vallesans volien defugir de qualsevol sospita de primes il·legals donant guerra a Santo Domingo, la manera estrepitosa i la incapacitat demostrada en va acabar sent la màxima garantia.

El partit es va acabar massa aviat. El gol de Fernando Sales (6') va donar comptes del desgavell defensiu que va acabar patint l'equip sense Juanjo, ni Tortolero. L'equip volia sortir jugant més que en d'altres desplaçaments i topava amb el fora de joc que provocava l'avançada línia de l'Alcorcón. Els embolics defensius arlequinats continuaven tot i les voluntats ofensives (es van quedar en això, en voluntats). I en una d'elles, Juli va aprofitar una distensió de Samu i la cobertura per la dreta en un servei de banda per fer el segon de la tarda. Ja només deu minuts després, Kike López en una segona jugada va posar el partit en el congelador després que el Sabadell xutés a porta únicament dues vegades i des del mig del camp (Lanza i Òscar Ramírez).

La segona meitat només va tenir de positiu veure renéixer el Fito que hauria pogut ser aquest curs però que no ha estat, i de negatiu el gol d'Urko Vera, en el temps afegit, per furgar en una ferida que, com el cicle, ja es tanca per força.

ALCORCÓN: Manu; Nagore, Babin, Rubén Sanz, Camille; Sergio Mora (Ángel, 78'), Abraham; Fernando Sales, Juli (Miguélez, 68'), Kike López; i Oriol Riera (Urko Vera, 84'). SABADELL: De Navas; Toni Lao, Òscar Ramírez, Pablo Ruiz, Samu; Antonio Hidalgo, Moha (Fito, 46), Uli Dávila; Lanzarote (Dani Muela, 55'), Gato i Collantes (Arnau, 79'). GOLS: 1-0 (6') Fernando Sales. 2-0 (25') Juli. 3-0 (35') Kike López. 4-0 (92') Urko Vera. ÀRBITRE: Jaime Latre. T.G.: Als locals Rubén Sanz, Sergio Mora, Abraham; als visitants Toni Lao, Samu, Moha, Fito, Antonio Hidalgo i Lanzarote. PÚBLIC: Uns 4.000 espectadors.
Han necessitat molt poc per marcar-nos i tampoc no hem donat cap resposta als gols
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Ens ho hem merescut. No tenia cap dubte que l'equip faria un molt bon partit
José Bordalás
entrenador de l'alcorcón

Debuten dos jugadors del filial

Lluís Carreras va aprofitar el seu últim partit al Sabadell per fer debutar dos jugadors del filial arlequinat. Dani Muela, un dels màxims anotadors del B, que enguany ha pujat a primera catalana, va jugar més de mitja hora després de substituir Manu Lanza. Arnau Garcia, habitual ja en els entrenaments del primer equip i en alguna convocatòria, també va trepitjar la gespa els últims deu minuts quan Collantes va sortir del terreny de joc. Amb Muela i Arnau són sis homes del planter els que han debutat amb la primera plantilla. A segona B, Pinilla; el segon curs, Aleix i Collado (copa), i enguany, Reverter, Domínguez i els mencionats Muela i Arnau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)