Sabadell

No es portaven tan bé

Sabadell. Una trucada del màxim accionista des del Japó atura sobtadament les renovacions dels jugadors. Sembla que Xavi Roca serà destituït i la tensió i la incertesa, negada fa una setmana, és latent

El que va començar com una jornada de reunions amb els jugadors per decidir continuïtats va acabar sent una marató de trobades clau per al futur del club. Una trucada a mig matí del màxim accionista de l'entitat, Keisuke Sakamoto, va canviar ahir el rumb i sembla que la tensió entre la junta liderada per Soteras i els màxims accionistes és ben latent. El grup japonès vol començar a veure resultats en el seu projecte i sembla que es vol ficar en el dia a dia de valent. Per això, i segons relaten algunes fonts, han demanat el cap d'alguns dels màxims responsables del club, com ara el director esportiu, Xavi Roca. La tensió institucional arriba una setmana després que Soteras anunciés que hi havia una màxima entesa entre els inversors japonesos i l'actual junta, negada després pel mateix Sakamoto en una entrevista posterior a El 9 Esportiu.

A partir de les 9 del matí s'havien d'iniciar totes les converses amb els jugadors per aclarir el seu futur. La meitat de la plantilla havia de passar ahir pel despatx del director esportiu i posteriorment pel del gerent, Xavi Monclús. L'altra meitat hi havi de començar a a parlar avui, tingués o no tingués clar el seu futur, ja que, a més, els que segur que marxaven havien de fer els últims tràmits burocràtics i recollir les pertinences. Així, van començar passant Arteaga, Aníbal (tots amb un mes de contracte), De Navas, Collantes i Gato. Aquests tres últims van mostrar dubtes sobre el seu futur, tot i que Collantes i Gato també acaben acord el 2014.

Trucada a mig matí

Gato va ser l'últim abans que s'aturés tot. I, a partir de les 12 del migdia, van començar el seguit de reunions entre els membres de la cúpula directiva, que es van allargar fins a les 10 del vespre, amb la junta directiva de cada dilluns.

Algunes fonts diuen que Sakamoto i el seu equip es volen ficar de valent en el dia a dia del club després d'examinar el seu funcionament fa una setmana i, per això, volen començar a canviar algunes coses. La seva obsessió ara mateix se centra en el director esportiu, Roca, però podria ser que no s'aturés aquí. En aquest sentit, els japonesos actuen en una de les àrees que funcionava millor al club, per tant, cap cadira està segura. La versió oficial afirma que ahir, durant tot el dia, no hi va haver cap destitució, però paradoxalment també anuncia que s'aturen totes les renovacions de jugadors, la qual cosa fa pensar que ara mateix existeix un buit a la direcció esportiva. Avui, tot el seguit de reunions quedarà aturat per les obligacions del president, però entre dimecres i dijous Soteras anunciarà els canvis si és que finalment es confirmen.

CESSAMENTS

Algunes fonts afirmen que els inversors provocaran l'adéu de Roca

VERSIÓ OFICIAL

El club diu que ahir no es va destituir ningú però les renovacions dels jugadors s'aturen
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)