Sabadell

El 2 de Juliol s'oficialitzarà el traspàs de poders

Sabadell. Els inversors de referència del conjunt arlequinat van signar un document ahir en què verifiquen que a principi del mes que ve es donarà entrada al nou consell d'administració

Dues hores de reunió ahir a la Nova Creu Alta entre Keisuke Sakamoto (51% de les accions), Paco López (18% de les accions com a representant de la Fundació de l'Esport) i el consell d'administració van oficialitzar que el traspàs de poders es farà el 2 de juliol. L'actual junta directiva i vuit dels dotze membres del consell d'administració (els afins a la corda de l'actual president, Joan Soteras) quedaran cessats oficialment en aquesta data segons un document signat ahir per les tres parts abans esmentades. “Ho fem per evitar haver d'esperar una junta general extraordinària que no podríem convocar fins ben entrat el juliol, com a poc. Aleshores, nosaltres presentarem la nostra renúncia oficial i podrà ser presentat el nou consell”, va assenyalar el portaveu i vicepresident de l'actual consell d'administració, Josep López Oliver.

“Un bon acord”

Tant López Oliver com Antonio Salguero, conseller de la part dels japonesos, van valorar com a positiu l'acord per ser consensuat entre les dues parts: “En els quinze dies que queden nosaltres tancarem l'exercici i els comptes que formen part d'aquesta temporada”, va assenyalar López Oliver, que també va afirmar que era la sortida més ràpida que tenien a les mans: “Amb vista que altres fórmules, com la de sortir en sis mesos, no havien triomfat, entenem que aquesta és la millor manera i la més ràpida de desencallar la situació.”

Hi ha alguns punts que ja estan treballats però no es poden oficialitzar fins al dia 2 de juliol
Antonio Salguero
conseller del sabadell
Veient que altres formes no han reeixit aquesta és la millor manera de desencallar la situació
Jo sep López-Oliver
conseller del sabadell
Ho fem per evitar arribar a la junta extraordinària. Aleshores presentarem la dimissió i es farà el traspàs de poder

El club continuarà treballant

Com és lògic, el món del futbol continua rodant i durant aquest temps, a més, a més velocitat. De la reunió d'ahir es va extreure que l'actual junta directiva amb els seus treballadors (gerència i direcció esportiva) no farà cap mena de gestió que comprometi el futur del club, però que, en canvi, l'acord d'ahir alliberava els futurs nous consellers de planificar el curs que ve. “En l'àmbit esportiu sí que es crea una situació de transició, però és tan sols de deu dies”, va dir López Oliver, que va afegir: “Suposo que els nous consellers poden anar avançant algunes qüestions.” Un fet que Antonio Salguero va confirmar: “Hi ha alguns punts que ja estan treballats, però eren decisions que no es podien prendre fins avui [per ahir] i que no es podran confirmar fins al
dia 2 de juliol.” El Sabadell no té entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)