Sabadell

El punt d'inici, l'únic definit

Sabadell. El conjunt arlequinat disposa de 17 jugadors amb contracte en la plantilla. Sobre aquests homes s'articula el projecte que els inversors presentaran el 3 de juliol

El dia 3 de juliol els inversors japonesos donaran, per fi, la cara per explicar els detalls del seu projecte. Mentrestant, la parròquia arlequinada desitja que el seu projecte s'estigui vertebrant amb noms i cognoms. Amb 20 dies per tornar a la pretemporada, les incògnites són més un motiu de preocupació que no pas d'esperança. L'opacitat amb la qual treballen els inversors japonesos i els seus assessors, dels quals també es desconeix la seva identitat, és tanta que s'han filtrat poquíssims noms. El que sí que se sap, tal com asseguren fonts properes al nou consell, és que estan lligats l'entrenador, el director esportiu i el nou president.

La plantilla del Sabadell ara mateix té 17 noms. Són un porter, sis defenses, sis migcampistes i quatre atacants. Si no hi ha cap novetat, des de Nauzet fins a Aníbal compliran el seu contracte i el curs vinent continuaran vestint d'arlequinat. Edgar, l'únic fitxatge fins ara tancat per la direcció esportiva de Xavi Roca, també ho farà. Les incògnites que queden són dels jugadors que acabaven contracte (Juvenal, De Navas i Moha, per exemple) i que estaven a l'expectativa que el conjunt arlequinat es mogués.

Entrenador

Xavi Roca tenia gairebé lligat Javi López i el seu equip, però la marxa del director esportiu ha trastocat tots els plans del tècnic. Oficialment i fins ara, l'únic que se sap és que no hi ha ningú, però fonts consultades per aquest diari afirmen que el nou tècnic ja està treballant en la confecció de l'equip.

EN ESPERA

De Navas, Juvenal i Moha tenen voluntat de continuar, però ningú del club no ha parlat amb ells

ENTRENADOR

El club tenia lligat Javi López, però amb la marxa de Xavi Roca oficialment no hi ha ningú al càrrec

PLANTILLA

Falten almenys un porter, dos extrems, dos laterals i reforçar el mig del camp si marxa Llorente

Sotan Tanabe, amb números de ser el 18è

Un dels fitxatges que estan gairebé assegurats a l'entitat arlequinada és el del japonès Sotan Tanabe, que ja va estar a prova a finals del curs passat. No és clar, però, en quina qualitat ho farà, ja que algunes fonts apunten que serà una cessió fins que comenci la temporada (al març). El que sí que se sap segur és que el sou el pagarà gairebé íntegrament el Sabadell i no anirà a càrrec dels inversors japonesos com s'havia apuntat en alguna ocasió.

D'altra banda, l'únic jugador amb contracte que està en la mateixa situació d'indefinició és Llorente. El mig té un any més de contracte, però tampoc sap si vestirà la temporada vinent d'arlequinat. L'anterior direcció esportiva estava pensant en una cessió, però tampoc en sap res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)