Sabadell

Sotan Tanabe arriba cedit fins al juny del 2014

Sabadell. El migcampista japonès forma part de l'acord de col·laboració entre el FC Tòquio i el conjunt arlequinat

Ahir es va formalitzar l'acord de col·laboració entre el FC Tòquio, de la primera divisió japonesa, i el Centre d'Esports Sabadell. Un acord pel qual arriba la segona adquisició arlequinada per a aquesta temporada, el japonès Sotan Tanabe. Es tracta d'un migcampista dretà de caire ofensiu i que pot jugar d'interior amb una experiència minsa en la primera divisió japonesa. De fet, tot just acaba de fer els 23 anys i no suma més de 50 partits en la màxima categoria del seu país. Tanabe, que arriba cedit fins al 30 de juny del 2014, va estar a prova amb el Sabadell a final de la temporada passada i fins i tot va passar la revisió mèdica. El migcampista va arribar amb l'atacant Hiroki Kawano que, d'altra banda i de moment, no està prevista la seva adquisició.

Aquest, però, no serà l'únic punt d'acord entre les dues entitats. Per començar, tots dos equips jugaran un partit el 23 de juliol a Tòquio en plena gira que els arlequinats faran al país del Sol Naixent. A més, els dos equips es donaran suport en la formació de professionals, tant en l'aspecte tècnic com en el purament empresarial, i també en l'scouting, a banda de les ajudes pel que fa a acords comercials de patrocinis, publicitat, etc.

Soteras dirà adéu públicament

El club va fer arribar ahir una nota que informava que el dilluns 1 de juliol Soteras i els seus homes diran adéu. En aquesta compareixença, el fins ara president i els membres del consell d'administració afins a la seva figura
s'acomiadaran públicament i tancaran, així, els set anys que han estat al capdavant del conjunt arlequinat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)