2a divisió FEF

Difícils de reemplaçar

2a divisió B. El Sant Andreu busca en el mercat als substituts de Jorge Muñoz i Edgar Hernández, els puntals d'una temporada exitosa l'any passat

La reeixida temporada del Sant Andreu la temporada passada va tenir molts culpables però dos dels principals, Jorge Muñoz i Édgar Hernández no seran quadribarrats per al proper curs. La marxa del talentós migcampista al filial del Betis i del davanter al Sabadell han provocat que el conjunt quadribarrat estigui a la recerca i captura de dues bones peces en el mercat de fitxatges. De fet, gran part de les incorporacions que ha tancat el conjunt barceloní fins el moment han estat en la zona defensiva o en el mig del camp amb la qual cosa cal apuntalar la plantilla amb un mig centre creador que acompanyi Ton Alcover i John Neeskens i un davanter centre pur i golejador per fer la competència Boris Garrós, que va arribar recentment procedent del Cornellà.

De competència es tracta perquè el conjunt quadribarrat comptava amb molta pólvora en l'atac després de reforçar-se bé en el mercat d'hivern passat mitjançant Xavi Boniquet i Marc Mas però cap d'ells continuarà el proper curs (marxen al Badalona i al Betis B respectivament). David Prats va posar rumb al Vilassar amb la qual cosa en Quim Araujo, Boris, Sergio González (procedent del juvenil) i Josu resideix la responsabilitat del gol. “Ens falta apuntalar la nostra plantilla amb dos davanters i un migcampista”, va assenyalar ahir Manuel Camino en unes declaracions a BTV on va deixar entreveure que aviat s'anunciarà el fitxatge d'una de les tres peces.

ATAC PER REFORÇAR

Edgar, Mas, Muñoz i Boniquet, quatre peces importants que han marxat

Xina i Catalunya al Narcís Sala

Ahir, el Sant Andreu, per mitjà del seu president Manuel Camino, va ser present en la inauguració de l'Associació per a la Promoció Esportiva i Cultural entre Catalunya i la Xina. Tot plegat va ser ahir al matí en un acte celebrat en el Narcís Sala arrel de l'acord que ha desenvolupat el conjunt andreuenc amb empresaris xinesos. Un acord que portarà als barcelonins a fer una gira pel país asiàtic.

Salinas encara no ha signat

Tal i com va reconèixer el propi Camino ahir, encara no s'ha plasmat en una signatura l'acord entre els andreuencs i el nou tècnic, Patxi Salinas. El president del Sant Andreu, però, va afirmar a BTV que moltes vegades l'acord verbal va per davant dels escrits i que no ha d'haver-hi cap dificultat perquè quan comenci la pretemporada, Salinas signi el seu contracte el dia 12. Els quadribarrats comencen el 16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)