Sabadell

Javi Barral creua els dits

Sabadell. El lateral arriba a la Nova Creu Alta amb un historial mèdic impecable, un fet capital en una plantilla molt afectada per les lesions

Dels últims 35 partits de la temporada passada només se'n va perdre dos i per sanció. Aquesta és la millor carta de presentació que pot ensenyar Javi Barral al Sabadell per l'epidèmia de lesions traumàtiques i musculars que té la plantilla. “Necessitàvem un jugador que només arribar pogués competir i Javi Barral compleix això. A part que si mires les últimes temporades no es lesiona i té molta participació”, deia ahir Xavi Roca, director esportiu arlequinat, que negava, això sí, que aquest fos el principal motiu per fitxar: “Primer de tot ha de ser un jugador interessant, després sí que compta la regularitat i Barral compleix les dues facetes.”

El jugador ha signat per dos anys amb el Sabadell tot i renovar fa poc amb el Guadalajara. “Vaig renovar però estava en espera de què passaria. Aleshores quan es va certificar el descens [administratiu per irregularitats en l'ampliació de capital] del Guadalajara, el Sabadell es va posar en contacte amb mi, vam negociar i he signat”, deia a la sala Miguel Quereda.

“Un club seriós”

Barral va afirmar que va arribar atret per la bona fama que té el Sabadell en l'LFP i les referències que li han donat: “En el món del futbol, el Sabadell és un club amb prestigi, seriós esportivament i institucionalment, que fa les coses molt bé.”

Amb els dos darrers fitxatges, el Sabadell busca un central més i un atacant.

En el món del futbol, el Sabadell és un club amb prestigi, seriós en molts àmbits i que fa les coses molt bé
Javi Barral
defensa del sabadell
Físicament, trobo que estic bé. No deixa de ser una pretemporada quant a entrenaments, però la càrrega ha estat bona
Si mires les últimes temporades, no es lesiona, té molta participació i és un jugador que és molt regular
Xavi Roca
director esportiu del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)