Sabadell

Un estiu llarg per a Olivas

Sabadell. El central va tenir problemes per rescindir el contracte amb el Còrdova, tot i que no hi comptaven, abans de fitxar pel Sabadell

Abans de l'anunci de Carlos Hernández com a nou jugador arlequinat, el Sabadell va posar-li la samarreta a Kiko Olivas, excentral del Còrdova. El jugador va reconèixer haver tingut problemes per sortir del conjunt andalús abans d'arribar al Sabadell. “Em van dir que no comptaven amb mi al final de la temporada passada, però després vaig tenir problemes per rescindir el contracte”, assenyalava l'andalús, que coneix el català per la seva etapa (cinc temporades) a Vila-real. “No va ser una situació agradable, però ara només penso a rendir en aquesta nova etapa”, va dir.

“El Sabadell és un equip que sempre ha jugat bé i ha estat un dels motius pels quals he fitxat, perquè s'adapta a les meves característiques com a jugador”, va afirmar ahir Olivas respecte del joc que desplegava l'equip en l'etapa de Lluís Carreras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)