Sabadell

Carlos Hernández completa l'afectada zona defensiva

Sabadell. El jugador, de 22 anys, arriba lliure procedent del Saragossa B, on el curs passat va ser indiscutible. Signarà per les dues properes temporades i destaca per ser un defensa complet

Carlos Hernández és l'última incorporació del Sabadell, que, a una setmana per començar la lliga, té completa la defensa, la zona més debilitada per les lesions. El jugador de Jaén va passar ahir la revisió mèdica i la seva signatura certificarà un contracte per dues temporades en una aposta de futur del director esportiu, Xavi Roca, que ha portat des de Saragossa diversos jugadors, com ara Raúl Goni i Yann Songo'o.

“És un central a qui pot anar bé el fet de jugar amb els espais que es juguen a segona A”, explica Alex Monserrate, entrenador que el va tenir l'any passat al Saragossa B: “Va tenir un període d'adaptació perquè al principi li costava molt amb els davanters contundents del grup 2 de segona B, però durant l'any, en el cos a cos va progressar força.” El defineix: “És un central dretà, amb una complexió física forta i que va bé de cap. S'entrenava moltes sessions durant la setmana amb el primer equip.” I com a handicaps per a la seva nova etapa: “L'adaptació. Tot i que li pot anar bé el joc de la categoria, a segona A tot és molt més ràpid. Això sí, en l'aspecte personal, és un noi que es portava bé amb tothom i que ha passat el xoc de passar un any fora de casa”, afirmava l'extècnic del Saragossa B.

70.000 euros

El jugador, de 22 anys, va despuntar en la seva etapa al Jaén, el club de la ciutat on va néixer. D'allà va passar al Saragossa a canvi de 70.000 euros amb la promesa que tindria protagonisme amb el primer equip. La convulsa temporada del conjunt aragonès el va relegar a ser un baluard del filial, que va acabar baixant a tercera.

Ara el Sabadell necessita només el fitxatge d'un atacant, però el farà amb la tranquil·litat que dóna tenir la rereguarda completa: en quatre dies s'han fitxat tres homes per a aquesta afectada línia. La tranquil·litat, però, no ha de ser excessiva, perquè el Sabadell comença d'aquí a només una setmana el campionat i està a l'expectativa de la recuperació d'Aníbal per diumenge vinent contra el Mallorca.

Carlos Hernández
Jaén, 15-09-1990 Central dretà Alçada: 1,85 m Pes: 80 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Real Jaén
TRAJECTÒRIA
2009/10 Jaén (2a B)
1 (-)
2010/11 Jaén (2a B)
9 (1)
2011/12 Jaén (2a B)
35 (-)
2012/13 Saragossa B (2a B)
35 (2)
A 2a B AMB EL JAÉN
3.917 minuts repartits en 45 partits de lliga en el grup quart a segona B.
A 2a B AMB EL SARAGOSSA B
3.073 minuts repartits en 35 partits de lliga al grup segon a segona B.
Debut a segona: encara no hi ha debutat, ni tampoc a primera.
Tot i que li pot anar bé el joc de la categoria, a segona A tot és molt més ràpid
Alex Monserrate
extècnic del saragossa b que el va entrenar el curs passat
Al principi li costava molt amb els contundents davanters del grup 2 de segona B, però en el cos a cos va progressar força
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)